Buğday Çimi
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 13:18
Bir avuç buğdayı oda sıcaklığındaki içme suyu ile ıslatıp bir gece bekletin. Ertesi sabah şişen buğdayların suyunu süzüp genişçe bir tepsiye üst üste gelmeyecek şekilde yayın. Üzerini nemli bir bezle örtüp evin en sıcak ve karanlık yerine bırakın. Bez ve buğdaylar kurudukça nemlendirin. Buğdaylar 3-4 gün sonra filizlenmeye başlar.
Otobur balıklarımızı buğday çimi ile besleyebilir miyiz? Bir zararı olur mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2012 13:21
Gayet pratik ve faydalı bir bilgi teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir