evde yapılan yemler


kadir_7Çevrimiçi

Özel Üye
Kayıt: 14/03/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 1787
kadir_7Çevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2007 23:24
herkese merhaba.ben şunu merak ediyorum: evde kendi yaptığımız yemleri ne kadar süreyle kullanabiliriz,besleyici niteliklerini ne kadar korurlar?niteliklerini kaybeden yemler balıklar için ne derecede zararlı olurlar?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GRAFTTÇevrim Dışı

Kayıt: 14/12/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4452
GRAFTTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2007 23:25
En basiti karides etidir. Ayıklayıp buzlıkta 6 ay kadar saklayabilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadir_7Çevrimiçi

Özel Üye
Kayıt: 14/03/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 1787
kadir_7Çevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2007 23:27
ben mesela balık eti,karides ve ıspanak ununda malawi balıklarıma yem yaptım.bunu ne kadar süre kullanabilirim?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

zorask84Çevrim Dışı

Kayıt: 28/12/2006
İl: Antalya
Mesaj: 535
zorask84Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2007 23:30
Ev yapımı yemlerde ortalama   1- 1.5 ay. (Buzlukta saklamak koşulu ile)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadir_7Çevrimiçi

Özel Üye
Kayıt: 14/03/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 1787
kadir_7Çevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2007 23:31
peki,teşekkür ederim sizlere...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir