Electra ya bir şeyler oluyor
Arkadaşlar dün akvayumun suyunu değiştirmiştim.Ve sabah kalktığımda labio om ölmüştü.Şimdi yem atarken electranın hızlı nefes aldığını gördüm.Ve hemen tuzlu suya batırıp çıkardım ve küçük akvaryuma koydum.Ve ısıtıcıyı açtım.Balığıma ne oluyor?Kurtulma şansı var mı?
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Şimdi bir daha tuzlu suya batırıp çıkardım biraz hareketlenmeye başladı.Şimdi küçük akvaryumda yavrulukta duruyor.İnşallah düzelir.Daha yeni dişisini almıştım.
Öncelikle bir şey söylemem gerekiyor.Ben bu yöntemi ankaradaki bir üretimciden öğrendim.İlk olarak tuzu akvaryumdan aldığım suda erittim.Ardından balığı çıkardım ve süzgeçle beraber 4 saniye tuzlu suda beklettim.Önceden suda ters düz yüzen electra şimdi yüzmesi düzeldi.Ama nefes alıp verirken ağzını çok fazla açıyor.
Saygılar...
[QUOTE=halongan]Bu tablodaki hatalardan hangilerini yaptınız?
Hatalar Tablosu
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Halis bey ben 2000 yılından beri ciklet besliyorum.Acemi değilim.Acemiliğim tanganikada başlar.Malavide sona erer.Suyumu güneş enerjisinden sağladım.Isıyı olabildiğince 30 c tutmaya çalıştım.Ve akvaryumda bitki koymuyorum.Yeni yaptıracağım 2 akvaryumdan birinde bitki beslmemek istiyorum.(uyumlu cikletlerle örn:ramirezi,agassizi,kakadu,borelli vs)
Saygılar...
Umarım bitki akvaryumu ve uyumlu chiclid türleri projenizi en yakın zamanda gerçekleştirirsiniz.
Saygılarımla...
İnşallah en yakın zamanda gerçekleştiririm.Artık elektra dişisine titremeye başladı.Oldukça mutluyum.Bitkilerime kum olarak denizin içinden çıkartacağım toz gibi olan tek renk kumu seçmeyi düşünüyorum.Nasıl olsa larada bolca var . Kandiliniz kutlu olsun.
Saygılar...