Akvaryumcumun Bana Küçümseyerek Bakışı :(
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu arada gercekten ozen gosterırsenız ve de zaten arastırmışsınız beslersiniz. Discus konusunda cok tecrubeli kişiler var zaten forumda onlarda size yardım edecektir.
ortamı sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız bence yapabilirsiniz. Hatta yavru
alıp o arkadaşa satabilirsiniz bile.
Bende zaten ona inat alıp besleyeceğim ben formuma güveniyorum çünkü bana burda sorduğum sorulara kimse ters ve küçümser bi cevap vermedi herkes sabırla, içtenlikle ve hiç bir karşılık beklemeden bana yardımcı oldu, sorularımı cevapladı ve bir çok konuda bilgi sahibi olmamı sağladılar. Bana destek olduğunuz içinde burdan herkese çok teşekkür ediyorum. Yine alacağım diskuslarıda sizin sayenizde sağlıklı bi şekilde besleyeceğime inanıyorum... Benim arkamda kocaman bi forum halkı var...
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Hayatında yaptıkları, uzmanı olması gerektikleri, tek işi akvaryumculuk olan bu insanların, bu dünyada alnının akıyla yapmaları gereken tek iş olan mesleklerini bile doğru düzgün yapamazken, niye yaşadıklarını, insanlara ne gibi bir hizmet verdiklerini düşünmeleri gerekirken sizi küçümsemek ne hadlerine.
Saygılar,
Bu durum benzer olarak benimde başıma geldi abi diskusa geçecem liste fiyatlarından haberin var mı? ithal düşünmüyorum ama zor durumda kalırsam getirtecez artık demiştim okul açılmadan önce oda diskus mu besleyecen? Eminmisin ?Öldürüp öldürüp getirirsin artık felan demişti ve 2 aydır uğramıyorum bu söyledikleri ile yakın zamanda gitmeyi bırakmıştım.
Yeterli araştırma yapıp öğrendiklerini uygulayınca birde sağlam bir balık alınca bence yaşatılamayacak balık değil zaten yakında geçeceğim bence ümitsiz<lenmeyin kimsede anasının karnında diskus beslemeyi yada üretmeyi öğrenmedi bunların hep bir başlangıcı var.
Hayatında yaptıkları, uzmanı olması gerektikleri, tek işi akvaryumculuk olan bu insanların, bu dünyada alnının akıyla yapmaları gereken tek iş olan mesleklerini bile doğru düzgün yapamazken, niye yaşadıklarını, insanlara ne gibi bir hizmet verdiklerini düşünmeleri gerekirken sizi küçümsemek ne hadlerine
[/QUOTE]
Aynen katılıyorum, eğer titiz olacaksanız , bu işe gerçekten ehemmiyet verecekseniz bakmanız zor olmayacaktır, discusu iyi bakanlar torbadan çıkmadı onlarda zamanında sizin gibi düşünüyordu.Şimdilik yapmanız gereken, öncelikle sitedeki discus makalelerini daha sonra da discus forumunda yazılanları okumak, daha sonra işin içinden çıkamadığınız durmlarıda forumda paylaşarak başarılı olursunuz.
Saygılarımla...