Green terrorum hamile mi?(foto eklendi)
Green terrorun yumurtlayıp yumurtlamayacağını nasıl anlarız?Üstteki fotoğrafta altta gözüken beyazlık üreme tüpümü acaba?Benim dişinin karnı erkeğe göre bayağı bir şişti vede eskiden kavga ederlerdi ara sıra şimdi erkek yanında hızlı hızlı yüzüyor,dişinin yan tarafına hafifçe sürtünüyor acaba bunlar kur işaretleri mi?Birde kaç ayda bir yavrular green terrorler?Şu anda boyları erkek 20 cm dişi 17-18 cm var.Cevapları için herkese teşekkürler...
http://img182.imageshack.us/my.php?image=goruntu1299vl0.jpg
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Erkeğimizde bu
Erkan Hazırbaş'tan almıştım,onun şampiyonu ama artık benim şampiyonum...
Yavruları ayırmam şart mı ne zaman ayırmalıyım?Erkekle dişi birlikte bakmaz mı yavrulara?
Peki yavrulamaya hazırlık olması için gerekli koşullar nelerdir?Özel bir yer oluşturmam gerekir mi?Akvaryumda 10-12 cmlik vatoz var onuda çıkarmam gerekli midir?Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim,iyi akşamlar...
Erkan Hazırbaş adlı arkadaştan almıştımda balığı o da ona küçüklükten beri şampiyon ismini takmıştı yani sadece ismi şampiyon bende onu devam ettirdim o kadar
Evet bu arada yavrulamayacak,yumurtluyacak haklısınız keşke yavrulasa direkte yavruları görsem ama daha yumurtlamadı ama tüp iyice belirginleşti ...
Şu ana kadar bir faaliyet yok erkek dişinin devamlı etrafında fakat henüz yumurtlama söz konusu değil
Acaba yumurtlamadan dişi dönemini geçirebilir mi?Dişi erkeği seçer mi?Yumurtlamamasının sebebi ne acaba?