diskus ve kaya
arkadaslar bende yaklasyk 2 senedyr dyskus bakmaktayym.ylk baslarda bytkyly ve alty kumlu byr akvaryumda denedym.byr sure basaryly oldum ama tabyky yynede zamanla sorunlar yasadym.su anda akvaryumumda butun bytkyler ve kumu cykarmys durumdayym sadece 2 adat kutugum var.syzden rycan akvaryumu gorumtusu acysyndan ycerysyne byr kac tane kaya koymayy dusunuyorum.ama dyskusa uygun kaya nedyr veya kaya konmazmy bylmyyorum eger bunu bunu uygulamys arkadaslar varsa bana yardymcy olurlarsa sevynyrym.saygylarla
izzet kyrtyl/istanbul
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Minare ta?y olarak kullanylan, Isparta yöresinde çykartylan bir kaya çe?idi var. Kuruyken çok hafif ve rahat tra?lanabiliyor, suyu yiyince çok a?yrla?yyor ve sertle?iyor. Ben bu tarz kayadan üç dört ay akvaryumuma koydum, bir zarary olmady. Bilmiyorum bulabilirmisiniz, ama bulursanyz kanymca rahatlykla kullanabilirsiniz. Ben kayayy çykarttym, kum ve bitki var. Kum koymamak iyi deniyor ama bana estetik açydan ?yk gelmiyor.
BYROL
koymamanyz kanysyndayym cünkü kayanyn sivri cykyntylary discusun hassas mukoza tabakasyna zarar verebiliyor hele tankynyzyn içinde iti? kaky? oluyosaki oluyodur bu durum kacynylmaz hale gelicektir..
saglykly balyklar
Taly sulardan toplady?ym bi takym büyük çakyl ta?lary var yuvarlak yuvarlak ama baya?y büyük, keskin kö?eleri yok. Bunlaryn etkileri olabilir mi?
Saygylar...
bana verdininiz bilgiler için co tesekkur eterym.heralde kaya koymayacagym.herkeze bol balykly gunler
izzet kyrtyl/istanbul