Malawi akvaryumum
Fotoğraf:
Boyut (cm):boy 100cm en 35cm yğkseklik 50 cm
Kapasite (litre):175
Canlılar:2adet 1e 1d Saf yunus 8.5cm**2 adet 1e 1d SP 8.5cm** 2 Adet 5 cm 1e 1d snow prenses** 1 adet 5 cm papağan** 1 adet 13 cm Labio ** 1 adet 14 cm vatoz ** 1 adet 6 cm vatoz
Malzemeler:1 adet has iç filtre, 1 adet 240 watt ısıtıcı , 2 adet atman 3500 havamotoru
Akvaryum Bakımı:2 haftada bir dip çekimi ... 24 saat açık iç filtre ve haftada 1 içfiltre temizliği, her dip çekiminden sonra Sera 20 ml Sera aqutan
Kullanılan Yemler: Sera Flora , Tropical Discus gran , Sera Granugreen
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sera aqutan , kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
bence arka fonu degistirip tek renk yapin kumun rengini de degistiriseniz daha guzel olur kanimca ama muhim olan sizin sevkiniz
saygilarimla
Evet yakında midye kabuklarını çıkarrmayı düşünüyorum ... fazla kaya koymayı düşünmüyorum ... şu an resimlerde tam olarak gözükmüyor fakat o kayaları kendim marmaristen günlerce arayıp buldum :) her tarafı delik hatta arka taraftaki deliklerde yunusumun papağanın mağaraları var :) arka planı değiştirmek bencede hoş bir fikir ... yardımlarınız ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim AZ sonra gidip ... makineyi alıcam babamdan daha iyi fotoğraflar çekicem inşallah :)
1.Akyaryumun arka fonu değişmesi lazım.Kayalık veya koyu tek tip renkler olabilir.
2.Akvaryumun önündeki midye kabuklarını filan alın uyumsuz olmuş.
3.O dala benzer şeyi almalısınız çünkü hem uyumsuz hemde balıklara zarar verebilir.
Akvaryumunuzu sırf kaya veya kaya-bitki tarzı yapabilirsiniz.
Saygılar...
Merhaba Rıza Bey,
Arkadaşların arka fon konulması, çalının ve deniz kabuklarının kaldırılması ve kayaların arttırılması hakkındaki görüşlerine katılıyorum.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla filitrasyon için sadece iç filitre kullanıyorsunuz. 175 lt' lik bir akvaryumda dış filitre kullanmanız daha uygun olur. Şu anda bir sorununuz olmayabilir ama ilerleyen dönemlerde balıklarınız büyüdükçe ve dolayısıyla siz de yemlemeyi arttırdıkça sudaki değerleri, yeterli filitrasyon olmadığı için tutturmakta zorlanacaksınız. Bu nedenle markası önemli değil ama bütçenize göre bir dış filitre takmanızı öneririm.
Saygılarımla,
Resimler iğrenç biliyorum daha ... upload ediyorum ... çok özür dilerim fotoların iğrençliği için ... makine biraz adii ondan balıklar hareket ettiği için güzel çıkmıyor biraz da benim de suçum var :)
O yeşil yaratığıda çıkarın bence bir de filtre yetersiz bana kalırsa.
Saygılar.