Calvus Akvaryumum
Fotoğraf:
Boyut (cm): 60x38x37h
Kapasite (litre):80lt
Canlılar:3 Sarı Calvus (1e2d), 2 Black Pectoral Calvus (1e1d), 2 Elma Salyangozu (1e1d), 2 SAE , 3 Çöpçü, 4 kök elodea, 1 kök Anubias, 2 kök adını bilmediğim büyük bitkiler(isimlerini yazan olursa sevinirim.)
Malzemeler:AtmanF201 iç filtre, Atman100W ısıtıcı, Atman Hava motoru.
Akvaryum Bakımı:2 haftada bir filtre temizliği ve %25 dip çekimiyle beraber su değişimi.
Kullanılan Yemler:Tetra bits, Artemia, Karides.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Sıvı bitki gübresi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Özden bey;
Balıklarınız ve akvaruyumunuz bence çok güzel,hele black ' lere bayıldım renkleri harika.Ama sanki Black pectoral değilde Camerun black gibi duruyolar.Maşallah.
Bu arada balıklarınız kaç aylık?
Cenk bey merhabalar. Black Calvusları Pectoral diye aldım. Ama itiraf edeyim; Calvus konusunda henüz uzman değilim. Calvusların tamamı yaklaşık 1 yaşındalar.
İyi geceler.
Özden bey;
Bende Calvus hayranıyım,bende camerun black var fakat daha çok gençler tahminen 5 aylık.Bu kadar koyu renkli değiller.Size gerçekten tebrikler.Diğer balıkları çıkarıp sadece calvus yapsanız eminim daha güzel olur.Dekorlarınızda bence çok güzel.
7. resimde 2 calvusta görünüyor, ikiside erkeğe benziyor.Umarım ben yanılıyorumdur.Çiftseler harika
Merhaba Özden bey akvaryumunuz çok güzel......Balıklarınız'da öyle umarım bol yavru alırsınız.
Şimdiden teşekkürler,
Saygılar.