Arka Fon Ve Kaya Yapımı
Arkadaşım ben forumda yeniyim ilk mesajım.
Öncelikle böyle bir çalışmadan dolayı
sizi tebrik ederim. Tek kelime ile mükemmel.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fikir ve görüş belirten tüm dostlara teşekkürler. Yöneticimiz Refet Ali YALÇIN ve Tolga ÖZDEMİR arkadaşımızın görüşlerine katılıyorum. En kısa zamanda bu bağlamda bir düzenleme yapmaya çalışacağım.
Akvaryumun ilk hali ve son hali: - Karşılaştırma-
Gökhan Bey çok güzel olmuş, ellerinize emeğinize sağlık. Artık bu konuda kendinizi bile aştınız valla. Tebrikler üstadım.
Böyle bir çalışmayı bir gün ben de deneyeceğim mutlaka...
gökhan kardeşim fonla ilgili daha önced görüşmüştük bitmiş halini ilk kez gördüğüm fonun gerçekten mükemmel söliyim buarada bende bitirdim fonumu ve bayada beğenildi çevremde ellerine sağlık iyi günlerde sağlıklı balıklarınla kullanırsın inşallah..
renk seçimi beni baya zorladı ama sonuş bendede iyi oldu kısa zamanda forumdada sizlerle paylaşmayı düşünüyorum arka fonumu herkese iyi günler ...
Sevgili Deniz DENİZER ve Mustafa AVCI, ilginize teşekkür ederim...
Sevgili Faruk ERBASAN, teşekkür ederim... Fon çalışmanızı en kısa zamanda tüm akvaryum dostları ile paylaşmanızı dilerim...
Sevgili Anıl, bahsettiğin şekilde bir durumu daha önceden düşünmüştüm ve fon çalışmamı yaparken boyadığım bir kaya zaten elimde mevcuttu. Sayfa 3' te Forum Yöneticimiz, Sayın Refet Ali YALÇIN' ın, sayfa 2' de Forum Özel Üyemiz Tolga ÖZDEMİR' in, Forum Üyelerimiz, Mustafa AVCI ve Gökhan KOÇAK arkadaşlarımızın da benzer fikirlerini okumuştum. Son olarak senin de aynı düşünce de olduğunu gördüğümden bir kaya ile yaptığım örnek düzenlemeyi sizlerle paylaşıyorum. Göze daha hoş ve tamamlayıcı geldiği kesin. Diğer kayaları da boyamayı düşünüyor, yorumlarınızı bekliyorum.
NOT: Akvaryumun orta üst bölümüne denk gelen kayaların üzerindeki mor renk, boya değildir. Gece aydınlatması için yaptığım mor ışık ile gündüz aydınlatması için yaptığım sarı ışıkların beraberce açıldığında ortaya çıkan bir ışık görüntüsüdür. Bilgilerinize...
Bence bunun 3/4'ü kadar yani biraz daha küçük 3-4 kaya ve bir sürü küçük kayayı yığarak Lamprologiniler için muazzam bir ortam oluşturabilirsiniz. Zaten sağda benzeri var, onun aralarında boşluğu daha çok olan ve ortaya daha fazla gelenini yapın. Sol tarafa ise 40-50 tane kadar deniz kabuğu koyun Ortası kum kalsın muazzam olacaktır.
Saygılar,