havuç
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2010 14:34
Konuyu buraya açtım ama en uygunu neresiyse oraya taşırlarsa sevinirim.
gulay 2010-08-30 23:02:09
Arkadaşlar havucu haşladıktan sonra parçalara ayırdım ama yine de yiyebileceklerinden büyük oldu. 20 sp'e Sera Granümeat ile birlikte biraz verdim, didiklediler ama su çok kötü durumda.
Bir de artan havuçları buzlukta muhafaza etsem doğru olur mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2010 23:05
Ozan Bey, haşlayarak verdiğimiz havuç veya kabak (çiğ halde verdiğimiz salatalık da) suyu kuru yemlere göre çok daha fazla kirletiyor her zaman. O yüzden miktarı çok az ve de sürekli olarak vermemek gerekiyor. Verdikten sonra ise yemedikleri kısımları dip çekimi yapmak ve su değiştirmek iyi oluyor. Buzdolabında 1-2 gün saklayabilirsiniz ama kendi tecrübelerimden balıklar aynı bizim gibi beklemiş gıdaları çok severek tüketmiyorlar bir de besin değerleri azalıyor
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir