Nadir Tür Corydoraslar!!!


  • ÜYENİN DİĞER İLANLARI
    Kategori
    Son Güncelleme
JapoJupoÇevrim Dışı
JapoJupoÇevrim Dışı
Özel Üye
Son Güncelleme Zamanı: 8 Saat 9 Dakika önce
İl / İlçe / Semt: Istanbul / Maltepe / Feyzullah
İrtibat Bilgileri: Öncelikle ÖM lütfen.
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: İstanbul Anadolu yakası Maltepe civarı elden teslim.Şehir dışı gönderim yoktur.

Satılan Canlı:
Corydoras Green Laser (11 adet)
Corydoras Gold Laser ( 10 adet)
Corydoras Black Venezuela (7 adet)
Corydoras Duplicareus (7 adet)


Adet Fiyatı: YOK
Toplu Alım Fiyatı: [K][B]2.500 TL [/B][/K]
Adedi: 35 adet
Boyu: 3-5 cm karışık

Diğer Ek Bilgiler: Arkadaşlar nadir tür corylerimi satıyorum.Fiyat gayet uygun yazdım bu kadar balık için.Sağlık sorunları yok mecburiyetten satıyorum. GREEN LASER lar ülkede çok az arkadaşta var.Neredeyse bulmak imkansız.Green Laser lar henüz ufak 3 cm falan boyları.Sadece bunları bile en az 1.500 tl ye alırsınız.Gold Laser lar yarısı ufak yarısı damızlık boy.Black Venezuelalar tam damızlık boy.Duplicareuslar genç balıklar.Balıkarın iştahında v.s. hiçbir şey yok.Balıkları alana 1 adet JBL Protemp 200 W ısıtıcı hediyemdir.ısıtıcının ışığı yanmıyor ama çalışıyor.Kendi tankımda kullandığım ısıtıcıdır.Şehir dışı gönderim yapamam.[B]Lütfen tek tür satıyor musun diye sormayın.TOPLU SATIŞ yapıyorum.[/B]

Ayrıca 1 adet henüz 9 aylık tertemiz AQUEL 1200 lt/s dış filtrem var isteyene onu da 4.000 TL ye vereceğim.Yenisi 6.500 TL civarıdır internetten bakabilirsiniz.Çiziksiz filtredir sadece vantuzları biraz eskidi.Onun da yenisi zaten internette satılıyor.Yanında 1 kutu hiç açılmamış Aquel Bio Ceramax 1 lt hediyedir.Ayrıca 8 adet SERA CRYSTAL CLEAR top hediyedir.

Fotoğraf: İsteyene whatsapptan video atabilirim.
Vitrin Fotoğrafı:

SERKAN B. Corydoras Green Laser/Corydoras Gold Laser/Corydoras Duplicareus/Corydoras Black Venezuela/Corydoras Orange Venezuela/Corydoras Similis/Albino Koi Lepistes/Anentoma Helena/Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası/ Corydoras Hastası ve Sevdalısı..

İlandaki Türler:
L144 (Ancistrus sp. 4)      

İpucu: Sağ sol tuşlarını kullanarak aynı kategorideki diğer ilanlara çabuk şekilde ulaşabilirsiniz.