Mikro Kurt
Son Güncelleme Zamanı: 09 Şubat 2025 18:11
İl / İlçe / Semt: Antalya / Manavgat / Manavgat
Satılan Malzeme: MİKRO KURT KÜLTÜRÜ
Adet Fiyatı: 50TL
Toplu Alım Fiyatı: TOPLU GÖNDERİM YOKTUR
Adedi: Sınırsız stok
İrtibat Bilgileri: 05059355827
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ELDEN VEREBİLİRİM VEYA DOLAP UYGULAMASI ÜZERİNDEN İLAN AÇABİLİRİM KARGO 45TL
Diğer Ek Bilgiler: FOTOĞRAFTAKİ GÖRSELLER SATTIĞIM KİŞİNİN BANA 48 SAAT DOLMADAN GÖNDERDİĞİ FOTOĞRAFLARDIR.
Fotoğraf:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253395/090220251759251.jpg[/IMG]
[B][/B]Mikro kurt besi yeri nasıl hazırlanır?
[K][/K]Malzemeler:
Yulaf(isteğe göre)
Süt
Cicibebe(isteğe göre)
Ekmek
Cicibebe veya yulaf,-ikisi de beraber kullanılabilir-,ekmek blenderdan geçirilir.Bu toz karışım puding veya muhallebi kıvamına gelene kadar sütle karıştırılır.
Genişçe minimum 2l olan bir kaba bu hazırladığımız besi yeri dökülür.Kabın altına 1-2cm olacak şekilde kaba konur.Göndereceğim kültür iki kaba yeter de artar bile.
[B][/B]Mikro kurt kültürü hakkında bilgiler
[K][/K]Besi yerine yerleştirdikten sonra,ilk gün kapağı açılmaz.İkinci günden itibaren günlük 1-2 dakika havalandırılır.Besi yeri sıvılaşınca değiştirmek gerekir.
Besi yerini değiştirmek için yeni bir besi yeri hazırlanır.Eski kültürden 1 kaşık alınıp yeni hazırlanan besi yerine dökülür.
[B][/B]Benim tavsiyelerim
Mikro kurt kültürünü tek kaba değil de,iki kaba koyun.Böylece daha hızlı mikro kurt elde edersiniz.
Mikro kurt kültürünü alındığından itibaren zifiri karanlık bir ortam tercih edin.Bu ortam 23-27 derece arasında olsun
Bu koşulları sağladığınızda,3.günden itibaren hasat etmeye başlayabilirsiniz.
Artemia protein oranı:%50
Mikro kurt protein oranı%48
Betta balıkları,canlı doğuranlar,yavru balıklarınız rahatlıkla yiyecektir.DOLAP ÜZERİNDEN İLAN AÇABİLİRİM.
Vitrin Fotoğrafı:

Satılan Malzeme: MİKRO KURT KÜLTÜRÜ
Adet Fiyatı: 50TL
Toplu Alım Fiyatı: TOPLU GÖNDERİM YOKTUR
Adedi: Sınırsız stok
İrtibat Bilgileri: 05059355827
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: ELDEN VEREBİLİRİM VEYA DOLAP UYGULAMASI ÜZERİNDEN İLAN AÇABİLİRİM KARGO 45TL
Diğer Ek Bilgiler: FOTOĞRAFTAKİ GÖRSELLER SATTIĞIM KİŞİNİN BANA 48 SAAT DOLMADAN GÖNDERDİĞİ FOTOĞRAFLARDIR.
Fotoğraf:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/253395/090220251759251.jpg[/IMG]
[B][/B]Mikro kurt besi yeri nasıl hazırlanır?
[K][/K]Malzemeler:
Yulaf(isteğe göre)
Süt
Cicibebe(isteğe göre)
Ekmek
Cicibebe veya yulaf,-ikisi de beraber kullanılabilir-,ekmek blenderdan geçirilir.Bu toz karışım puding veya muhallebi kıvamına gelene kadar sütle karıştırılır.
Genişçe minimum 2l olan bir kaba bu hazırladığımız besi yeri dökülür.Kabın altına 1-2cm olacak şekilde kaba konur.Göndereceğim kültür iki kaba yeter de artar bile.
[B][/B]Mikro kurt kültürü hakkında bilgiler
[K][/K]Besi yerine yerleştirdikten sonra,ilk gün kapağı açılmaz.İkinci günden itibaren günlük 1-2 dakika havalandırılır.Besi yeri sıvılaşınca değiştirmek gerekir.
Besi yerini değiştirmek için yeni bir besi yeri hazırlanır.Eski kültürden 1 kaşık alınıp yeni hazırlanan besi yerine dökülür.
[B][/B]Benim tavsiyelerim
Mikro kurt kültürünü tek kaba değil de,iki kaba koyun.Böylece daha hızlı mikro kurt elde edersiniz.
Mikro kurt kültürünü alındığından itibaren zifiri karanlık bir ortam tercih edin.Bu ortam 23-27 derece arasında olsun
Bu koşulları sağladığınızda,3.günden itibaren hasat etmeye başlayabilirsiniz.
Artemia protein oranı:%50
Mikro kurt protein oranı%48
Betta balıkları,canlı doğuranlar,yavru balıklarınız rahatlıkla yiyecektir.DOLAP ÜZERİNDEN İLAN AÇABİLİRİM.
Vitrin Fotoğrafı:

.
İpucu: Sağ sol tuşlarını kullanarak aynı kategorideki diğer ilanlara çabuk şekilde ulaşabilirsiniz.