Ispanak


tuna95Çevrim Dışı

Kayıt: 17/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 6
tuna95Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2009 19:53

Merhaba ben balıklarda kabızlığı önlemek için yapılan ıspanağın nasıl yapıldığını sorucaktım...


                     ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...


                                                               SAYGILARIMLA...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tahir94Çevrim Dışı

Kayıt: 09/07/2009
İl: Samsun
Mesaj: 658
tahir94Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2009 20:03

Okuduğuma göre ıspanağı haşlaman yeterli olacaktır. Ama nasıl haşlanır bir bilgim yok.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ilkmonÇevrim Dışı

Kayıt: 11/04/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 248
ilkmonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2009 20:56
Kaynar suda haşlayıp daha sonra üstündeki zarı allem edip kallem edip soyumpta veriyorum ben .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

burak_06Çevrim Dışı

[B]6633,2[/B] [B]6955,3[/B]
Kayıt: 12/04/2009
İl: Ankara
Mesaj: 1731
burak_06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2009 20:58
Ispanak haşlanacak fakat çok kısa bir süre 2-3 dakika gibi.Çünkü çok fazla haşladığınızda besin değerleri kayboluyor.Ara sıra vermek faydalıdır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

myıldız81Çevrim Dışı

Kayıt: 27/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1926
myıldız81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2009 21:14
Selamlar;

Kısa bir süre haşlayıp verebilirsiniz....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tuna95Çevrim Dışı

Kayıt: 17/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 6
tuna95Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2009 10:14
Hepinize teşekkürler arkadaşlar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir