Ispanak
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2017 01:49
Ispanağı 10-15 dk kaynatıp damarlı kısımları ayırdıktan sonra küçük parçalara bölerek verebilirsiniz.
Teşekkür Edenler: [T]198108,Oflu6161[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2017 08:40
Ufak bir cezvede önce suyu kaynatın, sonra vereceğiniz ıspanak yaptağını bu suya atıp 3 dakika kaynatın (Ispanak çok çabuk pişer, daha fazlası suda eriyip dağılmasına neden olur). Pişen ıspanağı soğuk sudan geçirip balıklarınıza verebilirsiniz. İster parçalayarak ister bütün halinde bir yere sabitleyin, haşlanmış olduğu için kolay koparacaklardır.
Beğenenler: [T]198205,CeCHeN53[/T][T]170368,burakcel12[/T]
Teşekkür Edenler: [T]198108,Oflu6161[/T]
+1: [T]198205,CeCHeN53[/T][T]197989,ceyh[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir