Japonlarda Endayanıklı tür Hangisi?
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 18:22
Aşağıdaki site tüm japon türlerini ve resimlerini göstermektedir.Sol menüden tür adını seçin resimleri çıkar.saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 18:33
Tek kuruk ince görünümlü japon türleri benim bildiğim kadarıyla daha dayanıklı.
Koi sazangilerden bir balıktır havuz balığıdır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 19:31
bence shubukin cok daynıklılar hic hasta bile olmuyorlar 10 derecede bile yasarlar bende 3 tane var.ama hic gösterişli bir balık değil hemen büyüyo akvaryumdaki diger balıklara yem bile bırakmıyolar ayrıca cokda pisler renleride cok kötü ben dayanıklı oldukları icin aldım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2006 20:04
Şahsi fikrim shubunkinlerin akvaryumlarda beslenilmemesi yönündedir.Normal peçe yada tül kuyruk japonlarda çok dayanıklıdır ve görünüşleri güzeldir.saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir