Kastamonu'lu hemşehrilerim!
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2007 17:39
Evet kuyu kebabı piranda denir halk arasında etin hiçbir şekli (pişirilmiş) o tadı vermez insana yedikçe yiyesi gelir birde çay yada dere kenarında olursanız oh gelkeyfim gel köyemi gitsem acaba
Hamdi Kasal 2007-08-23 17:40:12
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2007 17:43
Ben Sinop Boyabatlıyım.Kastamonuya çok yakın.Ben kuyu kebabını konyanın kebabı diye biliyorum(tandır kebabı).Bizim köyde de sırık kebabı çok meşhurdur.Bilen bilir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2007 17:48
Arkadaşlar akşam akşam beni oralara kadar getirmeyin. Önce kuyu kebabı yerim ordan Boyabat'a geçer sırık kebabı. Bu saatlerde yapmayalım böyle şeyler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2007 17:48
Arkadaşlar her yörenin farklı kebab türleri vardır mesela büryan kebabı bizim kuyu kebabına çok benzer ama onlar kuyuda asılı olan kuzuların altına büyük kazan koyarlar etin dahada yumuşaması için ah ah midem sırtıma yapıştı birden
Doğan ben cideliyim sahilden yani eğer gidersen bana bildir sana zahmet olmassa sipariş vereyim.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2007 17:50
Bilmem mi abi cideyi. Tamamdır abi yazdım aklıma en kötü annemle babam gittiğinde getittirim ben sana abi istersen. jaCobSen__ 2007-08-23 17:50:10
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2007 18:00
[QUOTE=prophet]
Vay baya bir hemşerim varmış benim. Bende Kastamonuluyum ama İstanbulda yaşıyorum. Taşköprülüyüm...
[/QUOTE]Has hemşehrim Daha az bu sayı çoğalacağız eminim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2007 14:34
Selam,hemşehriler Maaşallah sayı bayağı varmış,ben de Taşköprülüyüm.Doğan kardeş yarın maça geleceksin sanıyorum orada görüşürüz.Bizim Hamdi de hemşehrimiş de haberimiz yok.Taşköprüye Selam,orada bol-bol kuyu kebabı ye bizim içinde.Taze samsakları da meşhurdur, balık yemlerine karıştırmak için birkaç demet getirmeni tavsiye ederim,balıklara şifaadır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 21:19
O kebabın ismi ''biryan'' diye yazılır kısaca ''biran''diye okunur. Kuzu etinden yapılır. Bak canım çekti yine.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir