L144 Siyahlık Normal Mi?
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2024 00:47
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/244666/210920240038391.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/244666/210920240039021.jpg[/IMG]
Bu siyahlık normal mi 5 adet l144 tül kuyruk aldım 4 ünde böyle
Bu siyahlık normal mi 5 adet l144 tül kuyruk aldım 4 ünde böyle
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2024 05:52
Karın kısmı olduğundan siyah görünüyor. Daha yavrular, büyüdükçe ve formu düzeldikçe üstten görünen siyahlık azalır.
Sakın ola yosun temizleticem diye aç bırakmayın veya sadece bitkisel besin kullanmayın.
Yeni geldiğinden 2 günde bir haşlanmış kapya biber veya bezelye içi vermenizi öneririm. Hem bağırsaklarını rahatlatır hemde vitamin deposu. Sonradan haftada 1 2 güne düşürürsünüz.
Diğer öğünlerde protein açısından zengin yem verirseniz daha iyi gelişim gösterirler. Başka balığınız varsa ışıklar kapalıyken dip veya cips yemleri suyun içerisine sokarak bırakın. Zamanla ışık açıkkende verebilirsiniz ilkte ortama ve yeni yemlere alışsınlar.
Sakın ola yosun temizleticem diye aç bırakmayın veya sadece bitkisel besin kullanmayın.
Yeni geldiğinden 2 günde bir haşlanmış kapya biber veya bezelye içi vermenizi öneririm. Hem bağırsaklarını rahatlatır hemde vitamin deposu. Sonradan haftada 1 2 güne düşürürsünüz.
Diğer öğünlerde protein açısından zengin yem verirseniz daha iyi gelişim gösterirler. Başka balığınız varsa ışıklar kapalıyken dip veya cips yemleri suyun içerisine sokarak bırakın. Zamanla ışık açıkkende verebilirsiniz ilkte ortama ve yeni yemlere alışsınlar.
Beğenenler: [T]195540,Gökdeniz Kale[/T]
+1: [T]195540,Gökdeniz Kale[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2024 05:57
[QUOTE=Hidro Dinamik]Karın kısmı olduğundan siyah görünüyor. Daha yavrular, büyüdükçe ve formu düzeldikçe üstten görünen siyahlık azalır.
Sakın ola yosun temizleticem diye aç bırakmayın veya sadece bitkisel besin kullanmayın.
Yeni geldiğinden 2 günde bir haşlanmış kapya biber veya bezelye içi vermenizi öneririm. Hem bağırsaklarını rahatlatır hemde vitamin deposu. Sonradan haftada 1 2 güne düşürürsünüz.
Diğer öğünlerde protein açısından zengin yem verirseniz daha iyi gelişim gösterirler. Başka balığınız varsa ışıklar kapalıyken dip veya cips yemleri suyun içerisine sokarak bırakın. Zamanla ışık açıkkende verebilirsiniz ilkte ortama ve yeni yemlere alışsınlar.[/QUOTE]
Aç bırakmıyorum otocat ve sae var zaten onlar temizliyor. Yem olarakta Tropical Mini Wafers Mix kullanıyorum. Karın siyahlığı tamamda yanlardan gözüküncede garip geldi. Sebzeyi haşlayıp vermem yeterli mi sadece Teşekkürler.
Sakın ola yosun temizleticem diye aç bırakmayın veya sadece bitkisel besin kullanmayın.
Yeni geldiğinden 2 günde bir haşlanmış kapya biber veya bezelye içi vermenizi öneririm. Hem bağırsaklarını rahatlatır hemde vitamin deposu. Sonradan haftada 1 2 güne düşürürsünüz.
Diğer öğünlerde protein açısından zengin yem verirseniz daha iyi gelişim gösterirler. Başka balığınız varsa ışıklar kapalıyken dip veya cips yemleri suyun içerisine sokarak bırakın. Zamanla ışık açıkkende verebilirsiniz ilkte ortama ve yeni yemlere alışsınlar.[/QUOTE]
Aç bırakmıyorum otocat ve sae var zaten onlar temizliyor. Yem olarakta Tropical Mini Wafers Mix kullanıyorum. Karın siyahlığı tamamda yanlardan gözüküncede garip geldi. Sebzeyi haşlayıp vermem yeterli mi sadece Teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2024 06:18
[QUOTE=gork1syo]
Aç bırakmıyorum otocat ve sae var zaten onlar temizliyor. Yem olarakta Tropical Mini Wafers Mix kullanıyorum. Karın siyahlığı tamamda yanlardan gözüküncede garip geldi. Sebzeyi haşlayıp vermem yeterli mi sadece Teşekkürler.[/QUOTE]
Sebzeyi 4 5dk haşlayınca suya batıyor. Kapyanın çekirdeklerini çıkarın, 2 parmak ebatında 2 3 parça atsanız yeterli olur.
Bezelye içi haşlanınca dış zarını soyup verin, haşlanınca kolay ayrılıyor. Bezelye içinin zarını soyunca 2 parça elde ediyorsunuz. Bulamazlarsa diye 10 15 parçasını verebilirsiniz diğer dip balıklarıyla rekabet azalır.
Haşlanan fazla ürünü dolapta saklayabilirsiniz.
Haşlarken içine 1 2 diş sarımsakta atarsanız besin değerini artırır, lezzetinide artırırsınız ama sarımsakları vermeyin.
3 5 Saat sonra sebzeleri alıp atabilirsiniz suyu bozmaması için.[EDIT]Hidro Dinamik,2024-09-21 06:20:28[/EDIT]
Aç bırakmıyorum otocat ve sae var zaten onlar temizliyor. Yem olarakta Tropical Mini Wafers Mix kullanıyorum. Karın siyahlığı tamamda yanlardan gözüküncede garip geldi. Sebzeyi haşlayıp vermem yeterli mi sadece Teşekkürler.[/QUOTE]
Sebzeyi 4 5dk haşlayınca suya batıyor. Kapyanın çekirdeklerini çıkarın, 2 parmak ebatında 2 3 parça atsanız yeterli olur.
Bezelye içi haşlanınca dış zarını soyup verin, haşlanınca kolay ayrılıyor. Bezelye içinin zarını soyunca 2 parça elde ediyorsunuz. Bulamazlarsa diye 10 15 parçasını verebilirsiniz diğer dip balıklarıyla rekabet azalır.
Haşlanan fazla ürünü dolapta saklayabilirsiniz.
Haşlarken içine 1 2 diş sarımsakta atarsanız besin değerini artırır, lezzetinide artırırsınız ama sarımsakları vermeyin.
3 5 Saat sonra sebzeleri alıp atabilirsiniz suyu bozmaması için.[EDIT]Hidro Dinamik,2024-09-21 06:20:28[/EDIT]
Teşekkür Edenler: [T]244666,gork1syo[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2024 06:31
[QUOTE=Hidro Dinamik]
Sebzeyi 4 5dk haşlayınca suya batıyor. Kapyanın çekirdeklerini çıkarın, 2 parmak ebatında 2 3 parça atsanız yeterli olur.
Bezelye içi haşlanınca dış zarını soyup verin, haşlanınca kolay ayrılıyor. Bezelye içinin zarını soyunca 2 parça elde ediyorsunuz. Bulamazlarsa diye 10 15 parçasını verebilirsiniz diğer dip balıklarıyla rekabet azalır.
Haşlanan fazla ürünü dolapta saklayabilirsiniz.
Haşlarken içine 1 2 diş sarımsakta atarsanız besin değerini artırır, lezzetinide artırırsınız ama sarımsakları vermeyin.
3 5 Saat sonra sebzeleri alıp atabilirsiniz suyu bozmaması için.[/QUOTE]
Deneyeceğim teşekkürler, Peki yan kısımları fazla mı siyah sizce?
Sebzeyi 4 5dk haşlayınca suya batıyor. Kapyanın çekirdeklerini çıkarın, 2 parmak ebatında 2 3 parça atsanız yeterli olur.
Bezelye içi haşlanınca dış zarını soyup verin, haşlanınca kolay ayrılıyor. Bezelye içinin zarını soyunca 2 parça elde ediyorsunuz. Bulamazlarsa diye 10 15 parçasını verebilirsiniz diğer dip balıklarıyla rekabet azalır.
Haşlanan fazla ürünü dolapta saklayabilirsiniz.
Haşlarken içine 1 2 diş sarımsakta atarsanız besin değerini artırır, lezzetinide artırırsınız ama sarımsakları vermeyin.
3 5 Saat sonra sebzeleri alıp atabilirsiniz suyu bozmaması için.[/QUOTE]
Deneyeceğim teşekkürler, Peki yan kısımları fazla mı siyah sizce?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2024 06:34
[QUOTE=gork1syo]
Deneyeceğim teşekkürler, Peki yan kısımları fazla mı siyah sizce?[/QUOTE]
Hayır değil, orada mide ve bağırsakları felan var. Kalıplandıkça yan ve üstten daha az görünür hale gelecek [:)]
Deneyeceğim teşekkürler, Peki yan kısımları fazla mı siyah sizce?[/QUOTE]
Hayır değil, orada mide ve bağırsakları felan var. Kalıplandıkça yan ve üstten daha az görünür hale gelecek [:)]
Beğenenler: [T]244666,gork1syo[/T][T]195540,Gökdeniz Kale[/T]
Teşekkür Edenler: [T]244666,gork1syo[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir