Lepistesimin bir sorunu mu var ?
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 15:26
Lepistesim ısıtıcı'nın yanında bekliyor ben yaklaşınca ise normal birşekilde yüzmeye devam ediyor (lepistesim hamile) bir sorun varmıdır acaba ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 15:58
Bir sorun olduğunu sanmıyorum kardeşim. Belki diğer balıklar tarafından bir sıkıştırma vardır ondan korunuyordur. Belki doğum yaklaşmıştır. Ve suyun en sıcak yeri ısıtıcının yanı olduğu içinde tercih ediyor olabilir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 16:32
Yorumunuz için teşekkür ederim akvaryumumun nüfusu 3 balık tarafından sıkıştırılma olucağını sanmıyorum (2 dişi lepistes (erkeğim öldü) 1 vatoz) doğumun yaklaşma olasılığı benimde aklıma gelmişti yavruluk hazırlıklarına başladım. iyi forumlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 16:42
Eğer sağlıklı ise muhtemelen doğum yaklaşmıştır. Bazen çok durgun bazen ani hareketler yapıyorsa ve akvaryumda dibe çöküyorsa doğum yakındır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 16:55
Isıtıcınızı motorun yakına koyarsanız, motorun verdiği hava ile birlikte ısınan suyu da akvaryuma yaymış olursunuz. Akvaryumunuzun diğer kısımları ile ısıtıcının olduğu bölge arasında sıcaklık farkı vardır. Doğumu yaklaşan her canlı gibi balığınız sıcak tarafı seçiyordur. Fazıl Bey'e de katılıyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir