Mango kökü
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 21:37
Merhabalar mango kökleri hep renk verırlermı renk vermelerını istemıyorum suyu pis gosterıyorlar:d renk vermemelerı ıcın ne yapmam lazım?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 22:05
Sanırım bildiğim kadarıyla önce kaynatıp sonra fırında biraz pişirenler var.Sadece kaynatıp kullananlar mevcut.Bulaşık makinesinde yıkayanlar var.Tercih sizin
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 22:07
Önce sıcak suda kaynat daha sonra uzun süre suda beklet. Ya da kullanılmış bir tane alabilirsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 22:07
Merhaba :
Mango kökleri her zaman renk verirler , azda olsa engellemek için kökü kaynatıp tuzlu suda bekletmeniz olucaktır, fakat zamanla tekrar suyunuz sararıcaktır. Bunun önüne geçemezsiniz , çünkü işlevi budur düzenli su değişimleri ile sararmayı engelleye bilirsiniz , yada ufak kökler kullana bilirsiniz , suyu sarartmayan bir kök varmı bilmiyorum ben duymadım açıkcası.
TheMuRo 2011-11-26 22:09:33
Mango kökleri her zaman renk verirler , azda olsa engellemek için kökü kaynatıp tuzlu suda bekletmeniz olucaktır, fakat zamanla tekrar suyunuz sararıcaktır. Bunun önüne geçemezsiniz , çünkü işlevi budur düzenli su değişimleri ile sararmayı engelleye bilirsiniz , yada ufak kökler kullana bilirsiniz , suyu sarartmayan bir kök varmı bilmiyorum ben duymadım açıkcası.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 22:14
Mango kökünün veya başka köklerin amacı suyu yumuşatmaktır.Birkaç kere kaynatıp kullanın,mutlaka hafifte olsa sarılık olucaktır çünkü bu işini yerine getirdiğini gösterir (elif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir