ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaRCoPhiLiuS
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3090
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ekim 2005 00:04
Son Ziyaret:
16 Saat 11 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4704 [0.67 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
39 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Sülün
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1983
Yaş:
41
İl:
Tekirdag
Meslek:
C.İ.T.E.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman, Yönetici Eskisi, Tebdil-i Kıyafet Moderatör..

SON 10 MESAJI

80ler Nostalji
Hey gidi günler hey.. [:O] daha güzeldi o günler..[:((]
Bucephalandra İle Alakalı Yardım Lütfen
Tankınızda herşey yolunda gözüküyor, elinize sağlık. Bucelere gelince, gölgeyi daha çok seven ve yavaş bir tür. Işık kaynaklı sorun olduğunu düşünüyorum. Işık fazla geliyor olabilir. Gübre olarak potasyumu bir tık arttırabilirsiniz.[EDIT]SaRCoPhiLiuS,2024-11-22 12:17:53[/EDIT]
Monte Carlolarım Gelişmiyor
Tavşan salyangozu kuma gömülme eğiliminde olabiliyor, bitkilerinizi sökebilir. Nerite salyangozu daha uygun olur. 2 aylık tanka karideste salabilirsiniz (neocaridina). Vatoz yerine otocat (otocincilus) temin edin derim.
Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit
Çeşme suyunda güzelce yaşayıp, çoğalan tür. Ortalama çeşme suyu ph 8 kabul edersek sizde ekstrem yüksek ph yoktur. Sorun yaşamazsınız.
Sonunda Başardım Melek Yavruları
Yavru alması nispeten kolay ancak yavruları büyütmesi oldukça zor bir tür. Bazen karma tankta hayatını kurtarabilen yavrular görülür bazen de sizin gibi özel uğraşlarla yaşatılamayan. Güzel gidiyorsunuz, başarılar.
Hava Motoru Zorunlumu?
Çok değişken cevaplar alabileceğiniz bir sual bu. Akvaryumunuz hakkında detaylı bilgi vermelisiniz. Kullandığınız filtre sistemi nedir? Bahsettiğiniz balıklar için hele ki bitkili olacaksa ekstradan hava taşı v.b. kullanmanıza gerek yok. Bitkiler ve filtrenizin çıkışının vereceği su üst hareketlilik yeter de artar. Popülasyonu az tutun, az yemleyin, okuyun.
Monte Carlolarım Gelişmiyor
Kırmızı bitkilerin renginin gitmesi, zemin bitkilerinin gelişmemesi tamamen ışıktan. Işık sonrası co2 ve gübre. Işık olayını çözmüşsünüz. Aktif karbonu da bir süre sonra çıkarın. Salyangoz, karides, Otocat gibi yosun savar eklemesi yapın. Sistem oturana kadar maalesef bu durumlar yaşanacak. Okuyarak öğrenip, tankınızda deneyerek çözüme ulaşabilirsiniz.
Vatozumun Cinsiyeti Ve Türü Nedir ?
Bu türde cüce vatozlar gibi bıyık olmaz. [:cik:]
Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit
Bu cüce kerevitler, dimmutus veya meksika(portakal) sanılanın aksine yavaş ve küçük tür olduklarından öyle gece veya herhangi bir zaman diliminde balıkları yakaladığı olayı efsaneden öteye geçmez. Hasta, yüzemeyen, ölmek üzere olan ve ölen balıkları yer ve bu gayet normaldir. Yıllardır karma canlı doğuran tankımda kendilerini misafir ederim. Yanlarında coryler, cüce vatozlar, salyangozların hemen hemen tüm türleri, karidesler, kuhlilerle gayet güzel geçinip gitmekteler. Ha agresifler mi? Evet. Şöyle bir atak yaparlar ama yakalayamazlar. Kendi türlerine agresiftirler lakin. Bol bitkili, saklanma alanlı tankta sorun yaşamazsınız.
Vatozumun Cinsiyeti Ve Türü Nedir ?
Bildiğimiz klasik düz vatoz, leopar vatoz. Dev boyutlara ulaşabilir. Büyüdükçe ve yeme alışınca temizlik yapmaz, yem bekler. Vakti zamanında 35-40cm olmuştu benim şov akvaryumumda.
[URL]https://www.akvaryum.com/pterygoplichthys_gibbiceps__leopar_vatoz_tatlisur_58_320.asp[/URL]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 16 Online Kullanıcı, 9 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.