ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Toprak86
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Mayıs 2009 18:49
Son Ziyaret:
08 Mayıs 2009 00:32
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cihan Emre
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cihan Emre

SON 1 MESAJI

Su Kaplumbağası Bakımı ve Akvaryum
Ya arkadaşlar, size bir soru sormak istiyorum,
 
Nisan ortasında arkadaşlar doğum günü hediyesi olarak bana bir su kaplumbağası almışlar. Fakat işte güneşe çıkarmayacaksın, en fazla 30 dk güneş görecek falan filan demişler. Ben onlardan duyduğum bilgilerle beslemeye çalışıyorum. Sonrasında sizin sitenize girip daha detaylı bilgi almak istedim ama çok moralim bozuldu. Çünkü sizin de tahmin edebileceğiniz gibi bunu ölüm fanusunun içerisinde satmışlar yanında bir paket kurutulmuş kurt ile.  Soruma gelecek olursak:
 
Son zamanlarda oldukça hareketsiz ve iştahsız. Göz kapaklarının şişip şişmediğini anlayamıyorum. Ama suya koyunca öyle kafası dışarıda sadece duruyor. Yüzmüyor. Suyunu değiştirmek için dışarı çıkarınca da eskiden bir kaç adım atar, oraya buraya gitmeye çalışırdı. Şimdi yine sadece kafası dışarıda bekliyor öyle. Su ısıtıcısı malesef yok. Bugün-yarın alacağım. Şimdiye kadar günde 1-2 sefer suyunu çok sıcak olmayacak şekilde yeni suyla değiştiriyorum. Ama bu hareketsiz hâli üzüyor beni. Bu gidişle ya bunu satan pet shop ile kavgaya gideceğim ya da bilmiyorum artık ya.
Kafamda şu var:
 
Şimdilik leğende kuru kalabileceği bir yer de ayarlayıp besleyeceğim. Isı sabitleyici alacağım. ( Öğrenci olduğumdan bu şehirden diğerine akvaryu taşıması zor olacağı için geçici çözüm olarak düşündüm ) Ayrıca kurutulmuş kurt veriyorduk sadece. Alternatif olarak dün haşlanmış tavuktan biraz didikleyip verdim ama yemedi. Sanırım vitamin alsam ve kurtlara emdirip yedirsem iyi olacak.  Sizin önerilerinizi bilmek isterim. Bu civarda veteriner bilmiyorum ki arasam bulurum ama küçük bir şehir burası ve bu işten anlayan bir veteriner bulur muyum emin değilim.
 
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.