Monster Karmaya Yılanbaş ?


thegulpercatfishÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 28/07/2024
İl: Istanbul
Mesaj: 4
thegulpercatfishÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2024 22:54
Merhabalar monsterlar ile ilgilenen var mı karma bir monster tankım var timsah balığı challanger astronot bişiri red tail biraz büyüdüklerinde satıcağım en son timsah balığı bişir astronot kalacak bir de yılanbaş eklemek istiyorum kobra yılanbaş türleri de uygun dev yılanbaş da uygun kobra yılanbaşları bulabildim lakin dev yılanbaş bulamadım hem bulabileceğim yeri biliyor musunuz hem karma monster de sıkıntı çıkarır mı ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AzizdurdennÇevrimiçi

Kayıt: 22/05/2024
İl: Izmir
Mesaj: 400
AzizdurdennÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2024 22:56
[QUOTE=thegulpercatfish]Merhabalar monsterlar ile ilgilenen var mı karma bir monster tankım var timsah balığı challanger astronot bişiri red tail biraz büyüdüklerinde satıcağım en son timsah balığı bişir astronot kalacak bir de yılanbaş eklemek istiyorum kobra yılanbaş türleri de uygun dev yılanbaş da uygun kobra yılanbaşları bulabildim lakin dev yılanbaş bulamadım hem bulabileceğim yeri biliyor musunuz hem karma monster de sıkıntı çıkarır mı ?[/QUOTE]
Akvaryumunuz kaç litre? Forumda bir arkadaş vardı monsterlar hakkında bilgisi olan ama banlanmış galiba. Yılanbaş'dan kastınız Channa mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir