Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 19:02
Öncelikle merhaba. Ben kısa zaman önce bir akvaryum yaptım. Yaklaşık 30-35 Lt. lik bir tankım var. İlk başlarda emin değildim ama lepistesimin karnı gittikçe şişmeye başladı. Şuan baya şişti. Ne yapacağımı bilmediğim için yavruluğa aldım ( Yavruluğu bugün aldım. ) Ama ne yapıyım bilmiyorum. Ne zaman yavrular merak ediyorum.
Onur Nergiz 2013-12-14 20:55:32
Ve erkek lepistesim dişinin peşini bırakmıyor.
Akvaryumumun fotoğrafı
Buda balığımın fotoğrafı
Biraz bulanık çıkmış olabilir. Aceleyle çektim. Lütfen yardım edin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 19:06
Sanırım baya heyecanlısınız. Aslında bitkileriniz yeterli gibi gözüküyor yavruluğa almasanız iyi olur strese girip hastalanabilir hatta daha kötü sonuçlar bile olabilir. En iyi si ya başka bir akvaryuma alın ya da bırakın yavrulasın yavruları gördükçe alın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 19:09
Başka bir tankım yok olsa alacağım :( . Akvaryumda başka balıklarda var yavruları yerler diyede korkuyorum. Sizce tanka gerimi bırakayım yoksa kalsın mı ?Saillpoe 2013-12-14 19:10:31
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir