renk canlandırıcı yem


notülüsÇevrim Dışı

Kayıt: 07/09/2007
İl: Çanakkale
Mesaj: 111
notülüsÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2007 20:10
arkadaşlar daha önceki linklerdede verilmiş ama ben tekrar hatırlatmak için paylaşmak istedim havuç kırmızı salçalık biber ve ıspanak bunları haşlayıp biberin kabuğunu soyup çatalla iyice ezip güneşte kurutunca ufalayıp balıklara veriyorsun onlarda afiyetle yiyip parlak renklere kavuşuyorlar karışıma kurutulmuş karideste eklenebilir protein açısından zengin olması için herkese sağlıklı ve canlı renkli balıklar  Wink

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

meteor_81Çevrim Dışı

Kayıt: 24/11/2006
İl: Ankara
Mesaj: 99
meteor_81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2007 22:53
Bu karışım balıkları susatmasın :):):):)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BilalÇevrim Dışı

Kayıt: 22/10/2006
İl: Izmir
Mesaj: 633
BilalÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2007 22:59
[QUOTE=meteor_81]Bu karışım balıkları susatmasın :):):):)[/QUOTE]

Big%20smile katılıyorum salçadan ağızları yanmasın.Big%20smile

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

notülüsÇevrim Dışı

Kayıt: 07/09/2007
İl: Çanakkale
Mesaj: 111
notülüsÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2007 16:09
arkadaşlar salça olabilmesi için tuz gerekli aksine bu karışım tatlı

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KronossÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/05/2007
İl: Izmir
Mesaj: 330
KronossÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2007 16:12
Biber acı mı olcak tatlı mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fuatdenizÇevrim Dışı

Kayıt: 08/04/2006
İl: Yurtdisi
Mesaj: 466
fuatdenizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2007 16:27
Peki orani nasil,yani kac tane biber, ne kadar ispanak,kac tane havuc ezmek lazim.
 
Bu olay bu kadar kesin sonuc veriyormu.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir