Sarı prenses kusturma
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 15:37
Merhaba arkadaşlar kısa süre önce akvaryumcudan 3 adet dişi sarı prenses aldım .2 sinin ağzı doluydu.Bende direk olarak yavruluk bölmesine ayırdım.Arkadaşlar kusturmamı önerdiler fakat yumurtaları ne zaman aldıklarını bilmiyorum.Ayrıca büyük ihtimal ilk yavruları olacak hırpalamaktanda korkuyorum.Sizce en mantıklısı nedir?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 15:39
İlk doğumuysa bırakın kendileri doğursun.Eğer korkarsa bir daha yavru tutmaz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 15:51
İlk yumurtasıysa olabilir yada yumurtaları tükürebilir ama ilklerde bu yaşanır(genellikle)ama 2. tutuşunda yavru alma ihtimaliniz oldukça yüksek
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2010 19:27
Yumurtaları yutma-tükürmesi genellikle stresden olur . Yavruluk bölmesi kaç litre su alıyor ? Küçük hacim Stres yapabilir.Birde Yavruluğu akvaryumun arka camına yapıştırın ki siz birden yaklaştığınızda balık korkmasın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir