Yem
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 16:24
Arkadaşlar akvaryumda 1 tane plati 2 tane moli 2 tane moli yavrusu 3 tane lepistes yaklaşık 70,80 tame lepistes yavru 1 taneelma salyangozu 1 tane kiraz karides 1 tane çöpçü 1 tne vatoz bunlara hangi çeşit yemler uygun olur ama aşşağıdakilerden birde en pahalı olanlar hangileri
MARKA JBL
JBL Spirulina
JBL Novo Bel
JBLGALA
JBL Granomix
JBL Pleco
En fazla 3 çeşit alabilirim yukarıdaki yazanlardanEmirozekici 2014-04-10 17:43:49
MARKA JBL
JBL Spirulina
JBL Novo Bel
JBLGALA
JBL Granomix
JBL Pleco
En fazla 3 çeşit alabilirim yukarıdaki yazanlardan
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 16:31
Spırulina özellikle vatoz ve elma salyangozu için iyi bir seçim olabilir.Canlı doğuran türleri için eğer bulabilirsen sera vipan öneririm. Arada protein ağırlıklı yemler özellikle canlı yemde iyi olacaktır.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 17:42
Bunları biliyorum sera vipanda var veriyorum haftada iki kerede artemia var ama şu yukarıda verdiğim çeiştlerden hangisi diyo soruyorum marka jbl spirulanada pul yem diye biliyorum tab değil
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2014 18:02
Gala kullanıyorum. Çok iyi bir karışım. İçinde bitkisel yemden, kurutulmuş karides yumuşakcaya kadar baya çeşit var. Balıklar çok seviyor. Yanlız tazesini bulmak kolay olmuyabilir. Bazı çakal petshoplar üzerlerinden son kullanma tarihlerinide silebiliyorlar. Tarihine bakmadan almayın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 13:23
Novo bel de çok kaliteli bir yem tavsiye ederim. Ama 3üncü yemi farklı bir marka almanızı önericem çünkü aynı firma doğal olarak her yeminde benzer formülleri ve malzemeleri kullanacaktır. En az bir tane bitkisel yem şart. Tetra pro alg çok kaliteli ve her yerde ucuza bulunabilen bir bitkisel yemdir. Ama ben tropical suprilina super forte tavsiye edecem. Pul versiyonu daha iyi olur. Çok yüksek spirulina oranıyla balıklarınızın renklenmesinde katkısı olacaktır. Benim bildiğim piyasada yaygın satılan en iyi bitkisel yemlerden biri. Yada gene tropicalin kelp algae flake. Oda müthiş bir bitsel yem. Bitkisel yemi hayatta yediremediğim en etcil balıklar bile iştahla tüketiyorlar. Özellikle içinde deniz kökenli kelp yosunu olmasıyla mineral açıdan çok zengin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir