1,5 Aylık Bitkili Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2008 21:30
Selam,
Supreme 2008-06-15 21:32:06
Bende mi problem var göremiyorum?
Tamam şimdi gördüm
Tank hakkında bilgi verebilir misin? Yeni olmasına rağmen oldukça ihtişamlı duruyor.
Hayırlı olsun.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2008 21:31
Şimdi fotoğraf geldi.Çok güzel bir tank.Hayırlı olsun.Değişik açılardan çekilmiş birkaç fotoğraf daha eklerseniz sanırım daha iyi olur.Birde tank özelliklerini merak etttim.
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2008 21:50
Arkadaşlar yeni resimler eklemeye çalışırım.
Tank hakkında; 100*40*50
4 adet T8 Floresan 2*30 w grolüx 2*30 w Philips Aquqrelle
1200 lük dış filtre 11 watt UV filtre
Işıklandırma 4 saat 4 saat fasılalı yanıyor.
Aklıma gelenler bunlar
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2008 18:11
Bu güzel akvaryumun daha fazla fotoğrafını görmek isteriz. Üzerinden epey zaman geçmiş,değişim olmuştur herhalde. :)
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2008 14:40
Merhaba Silver 06 , akvaryumun gayet güzel olmuş taymur ben de taymura 1 ay önce yaptırmıştın 80*45*55 bitkili akvaryum kurdum.
Bitkilerin gayet sağlıklı duruyor sana tavsiyen öndeki limnophia ları arka köşelere dikersen çınarları ve gülleri de arka ortaya dikersen daha dekoratif durur ön taraf açılır balıklarda daha güzel seyredebilirsin. tebrik ederim...
Bitkilerin gayet sağlıklı duruyor sana tavsiyen öndeki limnophia ları arka köşelere dikersen çınarları ve gülleri de arka ortaya dikersen daha dekoratif durur ön taraf açılır balıklarda daha güzel seyredebilirsin. tebrik ederim...
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 21:12
Merhabalar arkadaşlar,
Güzel yorumlarınız teşekkür ederim.
Ancak bu akvaryumdan pek eser kalmadı bir takım sebeplerden dolayı bozmak zorunda kaldım.
Yeni bir bitkili akvarum daha kuruyorum bittiğinde inşallah sizlerle paylaşırım.
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2008 12:36
Güzel bir akvaryum . Sol taraftaki Çınar ve Cabomba aynı renk tonunda oldukları için birbirlerini boğmuş gibi duruyorlar , ikisinin arasına kırmızı renkli bir bitki koyulabilir .
Saygılar .Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 13:26
Merhaba ;
Aşağıdaki link'i incelemenizi öneririm.
Saygılar