100 Litrelik Akvaryumum!
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2017 14:43
Ölçüler:80×25×45 (şşşt çaktırmayınaslında 90 litre)[:D]
Canlı Türleri:9 tane japon balığı birde çöpçü gelecek :)
Bitki Türleri:şu an yok ama Java Moss düşünüyorum
Tankın Yaşı:2 saat
Filtrasyon ve Işıklandırma:ışıklandırma siparişi verdim filtre ise resimde gördüğünüz gibi adını bilmiyorum tam
Tasarım ve Dekorasyon:1 tane şık testi:) [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195095/260320171440591.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195095/260320171442051.jpg[/IMG]
Tabii daha arka fon gelecek ışık ve bitki gelecek:) ve daha şu filtre ile klorundan ve kumun pisliğinden arınyor :)
Canlı Türleri:9 tane japon balığı birde çöpçü gelecek :)
Bitki Türleri:şu an yok ama Java Moss düşünüyorum
Tankın Yaşı:2 saat
Filtrasyon ve Işıklandırma:ışıklandırma siparişi verdim filtre ise resimde gördüğünüz gibi adını bilmiyorum tam
Tasarım ve Dekorasyon:1 tane şık testi:) [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195095/260320171440591.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/195095/260320171442051.jpg[/IMG]
Tabii daha arka fon gelecek ışık ve bitki gelecek:) ve daha şu filtre ile klorundan ve kumun pisliğinden arınyor :)
Beğenenler: [T]193736,Ekrem Kaan[/T]
+1: [T]193736,Ekrem Kaan[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2017 20:11
Suyunuz oturana kadar beklemenizi öneririm.Su seviyenizi biraz daha yukari cikarabilirsiniz.
9 japon baligini bir anda akvaryuma eklemeniz tehlikeli. Suyunuz oturdukça balik ekleyebilirsiniz.
Sert bitkiler kullanmanizi tavsiye edebilirim.[:)]
9 japon baligini bir anda akvaryuma eklemeniz tehlikeli. Suyunuz oturdukça balik ekleyebilirsiniz.
Sert bitkiler kullanmanizi tavsiye edebilirim.[:)]
Beğenenler: [T]195095,Canlarımmmm[/T]
Teşekkür Edenler: [T]195095,Canlarımmmm[/T]
+1: [T]195095,Canlarımmmm[/T]
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2017 23:07
[QUOTE=Abu]Suyunuz oturana kadar beklemenizi öneririm.Su seviyenizi biraz daha yukari cikarabilirsiniz.
Sert bitkiler kullanmanizi tavsiye edebilirim.[:)][/QUOTE]
Merhaba şu an 20 litrelik akvaryum dalar zaten o akvaryumdan şu alacağım ya:) tamamen dolmuş olacak birde yeni balık eklemeyi biliyorum amazon hançeri aldım :) çok sağolun[;)][:)][:)))]
Sert bitkiler kullanmanizi tavsiye edebilirim.[:)][/QUOTE]
Merhaba şu an 20 litrelik akvaryum dalar zaten o akvaryumdan şu alacağım ya:) tamamen dolmuş olacak birde yeni balık eklemeyi biliyorum amazon hançeri aldım :) çok sağolun[;)][:)][:)))]
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2017 23:17
Alınmayın ama 9 Japon ve üzeri için o tank biraz ufak değil mi?
Birde 90lt'de dış filtre yada en azından geniş kapasiteli(içine medya alabilen) şelale filtre olmalı diye düşünüyorum.
Bol şans.
Birde 90lt'de dış filtre yada en azından geniş kapasiteli(içine medya alabilen) şelale filtre olmalı diye düşünüyorum.
Bol şans.
Beğenenler: [T]195095,Canlarımmmm[/T]
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2017 23:21
[QUOTE=burakksk]Alınmayın ama 9 Japon ve üzeri için o tank biraz ufak değil mi?
Bol şans.[/QUOTE]
Ufak değil her balığa 10 litre düşer ise 90 litre tam onlara göre ayrıca zaten o sunta tahta çökecek diye aklım çıkıyor birde akvaryumu büyütürsem nereye koyacağım? ???
Şelale ve dış filtre fikrini araştırıp düşüneceğim en iyisi o ise yakın zamanda alacağım
Teşekkür ederim :)
Bol şans.[/QUOTE]
Ufak değil her balığa 10 litre düşer ise 90 litre tam onlara göre ayrıca zaten o sunta tahta çökecek diye aklım çıkıyor birde akvaryumu büyütürsem nereye koyacağım? ???
Şelale ve dış filtre fikrini araştırıp düşüneceğim en iyisi o ise yakın zamanda alacağım
Teşekkür ederim :)