100X33X31LT Akvaryum
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 22:36
Benim 10 35 35 akvaryumumda 1e 9d Sp-----1e 9d Mp(Mavi pirenses) 3 Vatoz bence gayet güzel oluyor 2 senedirde 1 tek kayıpvermedim.Sadece ilgi istiyorlar ve balıkları alırken paranı biriktir hepsini beraber al.Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 22:57
[QUOTE=Misaki]Ben içine 1e 3d Sp, 1e 2d Mavi Prenses düşünüyorum. Sizcede uygun bu sayı bu akvaryuma? [/QUOTE]
Bence uygundur, vatoz koymanızada gerek yok derim, biraz kayalık dekorda yaptınızmı tam güzel olur:)
Saygılar,sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2007 22:59
[QUOTE=erebus]Benim 10 35 35 akvaryumumda 1e 9d Sp-----1e 9d Mp(Mavi pirenses) 3 Vatoz bence gayet güzel oluyor 2 senedirde 1 tek kayıpvermedim.Sadece ilgi istiyorlar ve balıkları alırken paranı biriktir hepsini beraber al.Saygılar.[/QUOTE]
Hatalı söylediniz galiba akvaryum boyutunuzu.Bence çok güzel olur ama mavi prensesler 3 olursa daha iyi olur.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 00:03
Bence de uygun.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 09:41
erebus
İsminizi bilmediğim için böyle hitap ediyorum. Merak ettiğim bişey var . Devamlı olarak yavru alıyormusunuz ? Balıklarınızın verimi nasıl ?
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 10:47
Bence o akvaryumda 20 tane balık beslemeniz hata yavru almak imkansız diyebilirim alıyorsanız da büyük bir şans o akvaryuma en fazla 10-12 balık alsanız yavru alırsınız