100*60*50h cüce vatoz ak.(albino longfin çift sy4)
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 18:09
[QUOTE=asichackal]Bende sadece nasıl pul yem yiyorlar merak ettim.
[/QUOTE]
Yemleri ufak ufak bölüp atıyorum direk üzerine yapıştıklarında yem yok oluyor zaten.
Albino longfin çiftimide paylaşmaktan mutluluk duyarım arkadaşlar.Maşallah demeyi unutmayalım.
SAYGILAR...
Yemleri ufak ufak bölüp atıyorum direk üzerine yapıştıklarında yem yok oluyor zaten.
Albino longfin çiftimide paylaşmaktan mutluluk duyarım arkadaşlar.Maşallah demeyi unutmayalım.
SAYGILAR...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2010 19:16
Fatih longfinlerin maşallahı var inşallah sağlıklı ve bol yavrular alırsın.
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 13:24
[QUOTE=kafadar18] [QUOTE=lastquaker]
Çağdaş abi zıplayan balığın türü ne?Balıklar herhalde yaptığınız yorumu kıskandılar
[/QUOTE]
İSTAVRİT 2010-05-22 22:25:47
bu konusya yorum yazdım 10 15dk sonra '' FIRÇ '' diye 1 ses geldı baktım benım vatoz akvaruyuman 1 metre uzakda yerde :d 3cm balık nasıl o kadar uzağa zıpladı hayret
[/QUOTE]Çağdaş abi zıplayan balığın türü ne?Balıklar herhalde yaptığınız yorumu kıskandılar
[/QUOTE]
Klasik cüce vatoz işte, siyah 2 cm falan 1 :D
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2010 10:50
[QUOTE=tmac]Akvaryumda bir longfinler eksikti şimdi tam olmuş. Sağlıklı beslersin umarım...[/QUOTE]
Oktay abi sağol İnşallah daha ekleyeceğim türler var ama yavaş yavaş
Oktay abi sağol İnşallah daha ekleyeceğim türler var ama yavaş yavaş
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2010 17:51
Merhabalar Oktay bey,
Longfingler çok güzel hayırlı olsun
Bu arada bende 2 tane albino cüce vatoz aldım daha 2-3 cmler erkek dişi belli olmuyor daha umarım 1 erkek 1 dişi çıkar
Az önce çatala salatalık batırıp attım ama hiç ilgilerini çekmedi acaba yerler mi?
Oktay bey vatozlar, 2-3 cm olan 50 tane yunus yavrularının arasın da yavrulara zararı olur mu
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2010 22:52
[QUOTE=efetopuz]Merhabalar Oktay bey,
Efe bi yanlışlık var sanırım balıklar Oktay beyin değil Oktay bey sadece bana yorum yapmış bi yanlış anlaşılma var sanırım.Neyse sorularınıza ben cevap vermeye çalışıyım.
-Sağolun iyi dilekleriniz için inşallah sizinkiler daha güzel olurlar.
-İnşallah dediğiniz gibi 1e 1d çıkar ama yavru balıklarda ben vatozların en az 5 adet alınmasından yanayım.
-Eğer vatozlarınızı akvaryuma koyalı çok olmadıysa henüz ürkek olduklarından salatalığa pek gelmeye bilirler.Ama yerler merak etmeyin sorun olmaz ama yavru olduklarından yumuşak yerlerinden atarsanız daha iyi olur salatalığın.
-2,3 cm vatozlarınız eğer albino tül kuyruksa şimdi zarar vermeye bilirler ama yunuslar 4-5 cm olduklarında kuyruklarına zarar vereceklerdir.Bunu bizzat ben gördüm.
SAYGILAR...
Longfingler çok güzel hayırlı olsun
Bu arada bende 2 tane albino cüce vatoz aldım daha 2-3 cmler erkek dişi belli olmuyor daha umarım 1 erkek 1 dişi çıkar
Az önce çatala salatalık batırıp attım ama hiç ilgilerini çekmedi acaba yerler mi?
Oktay bey vatozlar, 2-3 cm olan 50 tane yunus yavrularının arasın da yavrulara zararı olur mu
[/QUOTE] Efe bi yanlışlık var sanırım balıklar Oktay beyin değil Oktay bey sadece bana yorum yapmış bi yanlış anlaşılma var sanırım.Neyse sorularınıza ben cevap vermeye çalışıyım.
-Sağolun iyi dilekleriniz için inşallah sizinkiler daha güzel olurlar.
-İnşallah dediğiniz gibi 1e 1d çıkar ama yavru balıklarda ben vatozların en az 5 adet alınmasından yanayım.
-Eğer vatozlarınızı akvaryuma koyalı çok olmadıysa henüz ürkek olduklarından salatalığa pek gelmeye bilirler.Ama yerler merak etmeyin sorun olmaz ama yavru olduklarından yumuşak yerlerinden atarsanız daha iyi olur salatalığın.
-2,3 cm vatozlarınız eğer albino tül kuyruksa şimdi zarar vermeye bilirler ama yunuslar 4-5 cm olduklarında kuyruklarına zarar vereceklerdir.Bunu bizzat ben gördüm.
SAYGILAR...
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2010 12:50
Fatih bey yanlışlık olmuş kusura bakmayın.
Cevabınız için teşekkürler vatoz tül kuyruk değil heralde inş. sorun çıkmaz.
Bugün akvaryuma 2 kök saz aldım vatozlar mutlu olsun diye
Vatozlar geç mi büyür yoksa hızlı mı?
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2010 22:53
[QUOTE=efetopuz]Fatih bey yanlışlık olmuş kusura bakmayın.
Tül değillerse sorun olacağını pek sanmıyorum.Bitkileri vatozlar çok seviyorlar iyi yapmışınız.Vatozlar bakımlarına göre değişiyorlar.Eğer en iyi şekilde bakımını yaparsanız gelişimi oldukça iyi.
Cevabınız için teşekkürler vatoz tül kuyruk değil heralde inş. sorun çıkmaz.
Bugün akvaryuma 2 kök saz aldım vatozlar mutlu olsun diye
Vatozlar geç mi büyür yoksa hızlı mı?
[/QUOTE] Tül değillerse sorun olacağını pek sanmıyorum.Bitkileri vatozlar çok seviyorlar iyi yapmışınız.Vatozlar bakımlarına göre değişiyorlar.Eğer en iyi şekilde bakımını yaparsanız gelişimi oldukça iyi.
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2010 23:13
Fatih,hayırlı olsun Tül kuyruklar.
Resimlere bakıldığında büyük ihtimalle damızlık boydalar inşallah sağlıklı bi şekilde yavru alırsın.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2010 18:47
Arkadaşlar 2d 1e L144 blue eyes almıştım.Alalı 1 ay falan oldu ve dişi yumurtlamıştı.Ama Konya dışına çıkmam gerekti.Akvaryumlara annem bakıyordu yani sadece yemleme yapıyordu.Geldiğimde yumurtaların dağılmış vaziyette olduğunu gördüm gelde üzülme şimdi Yumurtalar 3 gündür kuluçka makinesinde duruyordu malesef hepsi mantarlaştı.