100*65*65h Frontoza Akvaryumu ( ORDU )
Fotoğraf: http://img689.imageshack.us/gal.php?g=cix113.jpg Albümün linki. 16 adet resim var.
Boyut (cm): 100*65*65
Kapasite (litre): 422,5 Brüt
Canlılar: Tek Tür Frontoza Brundi
Malzemeler: ----------
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip çekimi, iki haftada bir 100 litre su değişimi.
Kullanılan Yemler: Tetra Bits, Sera Discus ( Kaz Ciğeri )
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Herhangi bi ilaç kullanmıyorum
Yoruma açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorumm..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Böylesine güzel olan hayvan sevginizden dolayı sizi tebrik ediyorum.Balıklar ve köpekler bir arada en sevdiğim iki canlı türü yanlız Frontosalarınızı daha net ve daha yakından çekseydiniz seyir zevki bakımından çok daha güzel olurdur.Saygılar.
Böylesine güzel olan hayvan sevginizden dolayı sizi tebrik ediyorum.Balıklar ve köpekler bir arada en sevdiğim iki canlı türü yanlız Frontosalarınızı daha net ve daha yakından çekseydiniz seyir zevki bakımından çok daha güzel olurdur.Saygılar.
[/QUOTE] Teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel fotograflar eklenecek. Ancak telefonla ancak bu kadar oldu. Ayrıca köpeklerimin ikiside aynı günde öldüler :( Veteriner yüzünden. Sadece o mutlu sahnenin fotografını sizlerde görün istedim..Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hadi yaa :( çok üzüldüm gerçekten başınız sağolsun resimlerde çok sağlıklı gözüküyorlar aslında ama veteriner nasıl bir yanlış yapabilir ve öldürebilir böylesine güzelim canlıları :S