10 litre Neon akvaryumum
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 19:49
A:( ama ben 5 senedir bambu bakıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım bunlarıda onların üstündeki fidelerden kestim bambularımın en altından tekrar çıkıyordu suyun içinden çürümüyordu ama bunlarda çürümez inşallah.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 20:00
Gerekli besini sudan alırlarsa akvaryumda çürümüyor aksine fide veriyorlar. Gerekli ortam oluşmas ise çabuk ölüyorlar. Ama siz zaten bambu konusunda tecrubeliymişsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 20:10
Neonlar için akvaryumunuz yetersiz. Ayrıca Neonlar ışığın fazla olmadığı gölgelik ve loş ışıklı yerleri severler. Yaşadıkları bölgelerde bu şekildedir. Akvaryumunuzu büyütüp doğadaki yaşam alanlarını taklit ederseniz balıklarınızı daha mutlu etmiş olursunuz.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 20:19
Bence akvaryum neonlar için küçük.Neonları çıkarıp betta beslerseniz daha uygun olur.Bambuları da bir kenara toplayıp açıklık kalan yerlere değişik bitkilerden koyun.Bir de siyah kum ve siyah fon güzel ikili oluşturuyorlar.Isıtıcıyı da motordan uzaklaştırın.Motor çalışırken zaten ısınıyor bir de ısıtıcının yanında olursa bozulabilir.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 21:07
Ya arkadaşlar neonumun birtanesi yok dün 9 taneydi şimdi 8 tane su değişimi yaparken falan düşürmüş olabilirim yada taş eklerken altında kalmış olabilir:S taşın altında kalırsa akvaryumun suyunu bozarmı aradım taşları ama yok.
İSTAVRİT 2010-05-01 21:53:38
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2010 19:12
Tanka birkaç elma salyangozu eklerseniz ölü balıkları arama derdinden kurtulursunuz ölü balıkları sahiplerine pek göstermezler.
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2010 10:05
Arkadaşlar hava motornun borusunu delip akvaryuma koymuştum ve ucunu hamur silgiyle kapattım acaba o silgi suya yada balıklara zarar verirmi. İSTAVRİT 2010-05-01 21:54:30
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2010 02:14
Hemde öyle bir iskenceki
hicbir balik 10lt yasamaz yaa seni kücücük kavonoza koysak rahat edermisin !!!!!!!!!!
hicbir balik 10lt yasamaz yaa seni kücücük kavonoza koysak rahat edermisin !!!!!!!!!!
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2010 00:42
Beyler çok tavsiyede bulunmuşsunuz arkadaşa iyi yapmışsınız ama arkadaş bitkilere kuma falan fıstık vericeği paraları biriktirerek 50-60 lt lik bir akvaryum alabilir buda benim düşüncem ve tavsiyem
bu arada arkadaşlar diyorumda çoğunuzun yaşına bakmadım büyüklerimden özür dilerim..