1100 balık, 1000 bitki çeşidi
Arkadaşlar abim dil kursu nedeniyle Almanya'da. Tabii giderken ben ona tembih etmiştim balıkçıları dolaş oralarda konuş bizden farklı nasıl bakıyorlar kitap al diye filan. Daha hayvancı bulamamış. Ama kitap almış ve kitabın üstünde 1000 tatlı su balığı, 800 bitki çeşidi, 100 deniz hayvanı, 200 deniz bitkisi(mercan).
Ayrıca her hayvanın geldiği yere göre akvaryum kuruluşunu gösteriyorlar. Hayvanın geldiği yerdeki fotoraflar filan varmış. Merakla bekliyorum kitabı.
Ama size sormak istediğim bu kadar tatlı su balığını nerden bulmuşlar? Pek abimle konuşamadım ama acaba japon'u ele almışlardır. Altınbaş, bebekyüz, panda gibi hayvanlarıda tek tek incelemiş olabilirler mi ama genede bana biraz abartı gibi geldi ne düşünüyorsunuz. Gevur memlekette kazıklandık mı yoksa.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence de normal,
Ama siz abinize söyleyin bol bol akvaryumcu gezip foto çeksin size yollasın sizde burda paylaşın yaw gözümüz şenlensin biraz
Daha hayvancı bulamamış.
Yeni bir meslek gurubu oluşturdunuz herhalde.Bence internet ortamında kitap getirtmenize gerek olmadığını düşünüyorum.Buradaki bilgiler yeterli bence.Eğer imkanınız varsa -yem gibi- malzemelerden getirtebilirsiniz....
Bence burda balıkların veya ele alınan türlerin ne kadar çok olması değilde,akvaryum koşullarında bakılabilecek,satın almak istendiğinde bulunabilecek materyallerin incelenip,kitapta bulunması mühimdir..
Saygılar..
Bakın arkadaşlar 1.000.000 balıkta olsa zaten beslenen türler az. Onların kolay temin edilenleri daha da az. İşte bunda çok yaygın türlerin; Discus, japon, Cikletlerin(bazı türler) 4 sayfadan fazla anlatıma yer verilmiş. Akvaryum.com da japon başlığına girilince 1 sayfa bile tutmuyor. Benim içinde bunlar önemli. Ayrıca her hayvan için resimli akvaryum yapılışı ve geldiği yerdeki yetişen bitkilerin türleri ve onların bakım çeşitleri varmış.
Prof.Dr. Atilla ALPBAZ 'ın yazmış olduğu kitapları takip ve temin edersen gayet güzel profesyonel bilgiler bulabilirsin..Bilmiyorum ama tavsiye ederim..Hem türlerin hepsini ele almamış,ele alınan türleri iyi inceleyip yazmış,hem anlaşılır kolay dilden,hende E.Ü. Su Ürünleri Dekanlığından..(Baya bir reklam yaptım gerçi hiç tanımıyorum ama)
Saygılar..
Barış bey bu kitap kaç sayfaymış?
Bu kadar çok şey anlattığına göre bayağı kalın olmalı.
Sizin anlattığınıza görede ayrıntılı.