11 TONLUK TATLISU KARMA
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 15:26
[QUOTE=citronx]11000 litre bir akvaryum,tetrazon,melek,calico,sae,cüce vatoz,guramiemeğe yazık. [/QUOTE]
Faruk abi renkler ve zevkler tartişilmaz. Herkez bana da 750 litrede lepistes beslediğim için deli gözüyle bakıyor ama napıyım bana zevk veren tek canlılar...
Faruk abi renkler ve zevkler tartişilmaz. Herkez bana da 750 litrede lepistes beslediğim için deli gözüyle bakıyor ama napıyım bana zevk veren tek canlılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 20:07
[QUOTE=citronx]11000 litre bir akvaryum,tetrazon,melek,calico,sae,cüce vatoz,guramiemeğe yazık. [/QUOTE]
18 li 2009-04-09 20:18:25
Faruk bey kesinlikle size katılııyorum gerçi birazda zevk meselesi ama adam bu işten anlamıyormuş gibi geldi sadece para harcayacak yer arıyor:) Akvaryumun içindeki vatoz biraz fazla büyük değil mi?Sizce kaç cm'dir.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 20:16
Abi akvaryum çok mükemmel ama balıklar olmamış, o kadar para harcamış adam ama balık seçimi çok kötü bence citronx 2009-04-09 23:33:17
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 16:55
Adam O balıkları seyretmesini seviyorki koymuş size ne yahu balık olmamış molmamış.....
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 17:00
[QUOTE=alpacino]Adam O balıkları seyretmesini seviyorki koymuş size ne yahu balık olmamış molmamış..... [/QUOTE]
Katılıyorum size. Bizim insanımıza büyük akvaryum ver içine moba atar anca. Balık konusunda kendi zevklerinin olduğunu düşünmüyorum hobicilerin. Arada bir kaç kişi çıkıyor, 750 litrede lepistes besliyorum diyen bey gibi. Fazla toplum psikolojisi ile hareket ediliyor.
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 17:06
Bu kadar anlamsız bir akvaryum gördüğümü daha hatırlamıyorum. Bi laf vardır görmemişim oğlu olmuş, tutmuş şeyini koparmış diye. Buda o hesap.
akiF 2009-05-13 17:07:19
Paranın gözü kör olsun..:D
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2009 16:23
Akvaryum dediğin böyle olur.Ama daha çok tür kullansa daha güzel olurmuş.Bu videonun devamı varmı?
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2009 08:37
Benim öyle bir akvaryumum olsa tuzlu su yapardım.Düşünmeden.Hiç bir şey yapamazsam bile.En azından.İçinede pazarda satılan yenilebilen balıklardan koyardım.İstavrit hamsi onlardan değil çupra balığı somon gibi
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 13:54
Bence güzel bir akvaryum, hayal edilemeyecek kadar büyük akvaryum yapmış balık türlerine gelince zevkler ve renkler tartışılmaz derler yine de ben olsam iri balık tercih ederdim