120-40-60 duboisi akvaryumu
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2014 00:44
Merhaba
Akvaryumu yeni kurdum dalga motorunun yönü nasıl pislikleri dış filtrenin emiş bölümüne götüreceğini düşünüyorum ayrıca günde kaç saat dalga motoru çalıştırmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
Akvaryumu yeni kurdum dalga motorunun yönü nasıl pislikleri dış filtrenin emiş bölümüne götüreceğini düşünüyorum ayrıca günde kaç saat dalga motoru çalıştırmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2014 00:51
Akvaryuma su girişinin bulunduğu bölümün zeminine koyun, zeminden pislikleri emişe doğru itsin. Ben yemleme yaptıktan yarım saat sonra 1-1,5 saat kadar çalıştırıyorum.
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2014 01:24
[QUOTE=gürkanbey]Akvaryuma su girişinin bulunduğu bölümün zeminine koyun, zeminden pislikleri emişe doğru itsin. Ben yemleme yaptıktan yarım saat sonra 1-1,5 saat kadar çalıştırıyorum.[/QUOTE]
O zamanda dibe çöken ağır meteryalleri hep havalandırmış olur kum üzerine çökmüş nitratı hep havalandırmış olur. Dış fitre yada sump sistemi varsa su emiş hortumunun tam karşısına koyun ama yukarıya izniniz olursa kendi tankımdan bir kare koyup fikir edinmenize yardımcı olayım. Fotonun sağ üst köşesinde...Günde üç saat açmanız tavsiye olunur.