120x40x60 Tropheus İkola Akvaryumum (Resim Eklendi)
Resimler için kusuruma bakmayın cep telefonundan yakalayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşıyorum.
Canlılar: Tropheus İkola (1e 4d)
Malzemeler: Kayalık, 0 numara krem rengi silis kum, Fuval829 dış filtre (1 sepette mercan kırığı), iç motor, 300watt ısıtıcı.
Akvaryum Bakımı: İlk kurulumda aqutan ve nitrivec eklenerek 1 hafta boş olarak çalıştırıldı. Hafatalık %15-20 dip çekimi ile su değişimi planlıyorum.
Kullanılan Yemler: tetra pul yem,nls tera A,spirilüna tablet (zamanla diyetlerine daha fazla yem eklenecek)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: ilk kurulum aşamasında aqutan ve nitrivec eklendi.
1 hafta önce hazırlıklarına başladığım akvaryumum için Emre petshop'tan Emre kardeşim sayesinde bir hobici arkadaştan çok makul bir fiyata 1e 4d olarak Tropheus İkolalarımı dün akşam akvaryumuma ekledim. Balıklar şebeke suyuna alışmış ve daha önce 2 kez doğal yöntemlerle 2 dişiden yavru alınmış. diğer dişilerde yumurta alıp atmış ve henüz yumurtaları tutmaya alışma evresindeler. Akvaryuma ekledikten hemen bir kaç dakika sonra hareketlilikleri içimi çok rahatlattı. Sonrasında 2-3 saat bekledim ve biraz yem attım iştahlarını gördüğümde çocuk gibi sevindim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle hayırlı olsun güzel bir görüntüsü var akvaryumunuzun iyi dizayn etmişsiniz :)
Teşekkür ederim.
Ama balıklar formundalar.
Öneriniz için teşekkür ederim Cenk bey.