130U/75G/50Y Son Sayfa
Allah yardımcın olsun. Ama, sinirle kalkmayın, mazallah zararla oturursunuz.
Herhalde en mantıklısı bu olucak mobılyanında MDF LAM yerıne SUNTA LAM oldugu ortaya cıkdı bende gidip bir yat vernigi alayım komple mobilyayı yat verniği ile halledeyim. Ama daha değil bekliyorum son dakikaya kadar iade almazsa yapacagım hakkı helalligi onda kalsın.
ozantaylan ve Wall abimin ısrarı ve teklifi üzerine akvaryum'u söküp onların hobihanesinde düzenleyip adam edip çalışır vazıyete sokacağız. Ayrıca mobilya komple yat vernigi ile kaplayacagım sump'ıda tekrar düzenleyecegiz buda herkeze ders olsun konuyu elimizden geldiğince aktif halde tutalım ustadlarım saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mustafa; Tropheuslara olan sevgine ve yeni tank yaptırırken duyduğun heyecana, akvaryum siparişini verdiğin ilk gününden beri yakından şahidim. Tüm bu heyecandan sonra yaşadığın olumsuzluklara inan üzüldüm. Keşke imkanım olsa ve gelip sana yardımcı olabilseydim... Ozan ve Özgür'ün tankı adam etmek konusundaki sana olan yardımlarını takdir ettim, helal olsun... Umarım en kısa zamanda sorunlar giderilir, sende kaldığın yerden bize o heyecanı aktarmaya, akvaryum ve tropheuslarının tanıtımını yapmaya devam edersin... Herşey gönlünce gelişsin. Selamlar...
Mustafa; Tropheuslara olan sevgine ve yeni tank yaptırırken duyduğun heyecana, akvaryum siparişini verdiğin ilk gününden beri yakından şahidim. Tüm bu heyecandan sonra yaşadığın olumsuzluklara inan üzüldüm. Keşke imkanım olsa ve gelip sana yardımcı olabilseydim... Ozan ve Özgür'ün tankı adam etmek konusundaki sana olan yardımlarını takdir ettim, helal olsun... Umarım en kısa zamanda sorunlar giderilir, sende kaldığın yerden bize o heyecanı aktarmaya, akvaryum ve tropheuslarının tanıtımını yapmaya devam edersin... Herşey gönlünce gelişsin. Selamlar...
[/QUOTE]Sagol abi demekki sizin gibi üstadlarımz olmasa bi şekilde artık dayanamayıp bu hobiden vazgecme derecesine gelmekten kurtulamazdık sagolun var olun hersey ıcın tesekkur ederim.
Merhaba, Mustafa'nın balıklarını ve tankını getirdik. Balıkların durumu iyi. Geldiklerinde strese girmişlerdi. Ancak bizim hobihanenin huzurlu ortamı keratalara yaramış. Şu an gayet iyiler. Demasonilerle birlikte tankta eğleniyorlar. Mustafa'nın endişe ettiği renk kaybı yok, renkleri de iyi durumda. Tankı kızağa çektik bu akşam tadilata başlarız, aksilik çıkmazsa. Şimdilik bu kadar.
Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş!
Şu durmadan kurulup dağılan evrende
BİR NEFESTİR ALACAĞIN, O DA BOŞTUR BOŞ!
bu olayda hepimize ders olsun mustafa sıfır araba aldı daha kullanmadan servise soktu valla.
demekki bu arabadan almamak lazım
Allah onlardan da razi olsun.
İnsallah istediginiz gibi bir tankiniz olur.
Ozan Abi arka fon rengi dusundugumden daha guzel olmus vallahi cok sevindim ayrıca merak ettim kuleyi söktün sçktünde camdaki silikon izlerini nası yok ettin yaw :) Çok sağol abi Allah razı olsun. Bende bu akşam sump'ı komple silikonluyorum sadece cam birleşim yerlerinde silikon var içten silikon çekilmemiş :)) Kader buymuştecrübe kazanıyoruz işde.
Abdurrahman bey eger yandan birleştirme daha sağlıklıysa neden yanlara kuşak atmamış açaba.