130x50x60h Mobilyalı Akvaryum Yapımı
Boyut (cm):130x50x60h
Kapasite (litre): 390lt
Canlılar: Red Rainbow F0 1e 6d
Malzemeler: Tepe filtre sistemi, fosil kaya, 0,5mm krem rengi silis kum, çok fonksiyonlu kumandasıyla 6 renkli led aydınlatma sistemi kullanılacak.
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 kez %20 dinlenmiş su değişimi yapılacak
Kullanılan Yemler: JBL sipirulina, dainichi deluxe, dainichi veggie fx, bio marine kenz, tetra pro vegetable, tetra phyll, sera siprulina tablet, nls thera a+
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Yok
Geçen yıl 120x40x60h ölçülerinde yapmış olduğum 30x30 profil sehpama ilave profil kaynatarak 130x50x60h ölçülerine getirdim. Çalışırken yanımda kimse olmadığı için yapım aşamasında pek foto çekemedim ama yapımın diğer kısımlarında daha çok fotoğraf çekeceğime inanıyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tek erkekte genelde pek verim alınmaz.O yüzden sormak istedim.
Sağlıklı balıklar..
Tek erkekte genelde pek verim alınmaz.O yüzden sormak istedim.
Sağlıklı balıklar..
[/QUOTE] 2E 6D şeklinde aldım ama baskın olan diğerini baya hırpaladığı için çıkarmak zorunda kaldım. İlerleyen zamanlarda belki eklerim ama suan için sıkıntı yok.
[QUOTE=andoriell]Hayırlı olsun Ahmet. Askerden gelince görmek nasip olur inşallah. Eminim yine elinden çok güzel işler çıkacaktır.[/QUOTE] Amadım hayırlı tezkereler. Bugun beli biraz ağrıttım seni uğurlamaya gelmek isterdim ama kusura bakma artık.
Tebrikler Ahmet bey güzel bir çalışmaya imza atıyorsunuz.Çok fonksiyonlu led sistemi dediğiniz şey otomatik renk değiştireni mı acaba ?Eğer oysa balıklarınız üzerinde stres yaratacak diye düşünüyorum.Çalışmanızı merakla tekip edeceğim,başarılar.
Tebrikler Ahmet bey güzel bir çalışmaya imza atıyorsunuz.Çok fonksiyonlu led sistemi dediğiniz şey otomatik renk değiştireni mı acaba ?Eğer oysa balıklarınız üzerinde stres yaratacak diye düşünüyorum.Çalışmanızı merakla tekip edeceğim,başarılar.
[/QUOTE] Teşekkürler can bey, çok fonksiyonlu olan sistemde 5-6 renk çeşidi var. Kumanda ile istediğiniz renkleri karıştırıyorsunuz farklı çok güzel renkler elde ediyorsunuz. Benim kullancağım rengin balıklarda hiçbir etkisi yoktur. Saygılar,Merhaba, bugun yaptığım çalışmalardan görüntüler ekliyorum. Kaplamanın kalan kısımlarını yarın bi aksilik olmazsa bitiricem inşallah