135 Litre GoldFish Tankı ( Yeni Video sayfa 13)
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 17:58
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2014 11:48
[QUOTE=M.Karaman]MaşaAllah balıkların çok güzeller...
1-2 aya kadar buluruz bence abi
[QUOTE=mesutok]Maaşallah sağlıkları yerinde gözüküyor, sağlıklı günlede besle güzel tür balıklar.[/QUOTE]
Eyvallah abi. İlk 2-3 haftada yüzgeç erimesinden tut, beyaz beneğe kadar sorunlarla karşılaştım. Balıkların uzun yolculuklarının etkileri kolay geçmedi. Şuan sorun yok gibi duruyor. 1 ayı geçtik :)
Goldfish59 2014-07-05 13:21:01
Böyle orandaları, gittiğim akvaryumcularda ne zaman görebileceğim acaba...
[/QUOTE]1-2 aya kadar buluruz bence abi
[QUOTE=mesutok]Maaşallah sağlıkları yerinde gözüküyor, sağlıklı günlede besle güzel tür balıklar.[/QUOTE]
Eyvallah abi. İlk 2-3 haftada yüzgeç erimesinden tut, beyaz beneğe kadar sorunlarla karşılaştım. Balıkların uzun yolculuklarının etkileri kolay geçmedi. Şuan sorun yok gibi duruyor. 1 ayı geçtik :)
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 21:52
Bir de video ekleyelim
Goldfish59 2014-07-07 21:53:27
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=BK8qrZvbj48[/VID]
Yüksek çözünürlükte izlemenizi öneririm. ( 1080 p) Güzelim video çözünürlük düşünce çok kötü olmuş. Biraz ağır doluyor o zaman ama net oluyor en azından. Şarkı dinliyordum bu arada, tahmin ettiğimden yüksek çıkmış ses. Kısarsanız daha iyi olur
Bir de resim ekleyelim;
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 22:44
Yumurtadan kesilir mi bilmem de yemden kesilmeyeceği açık. Dişiler biraz daha obur olur eyvallah da bu baya abartıyor. Yemlemeden 2 saat sonra bile su yüzeyinde yem arıyor.
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 00:48
[QUOTE=M.Karaman]Maşaallah tombik tombikler...
[/QUOTE]
Bayılıyorum senin orandalarına :)
Bende senin ryukinlere bayılıyorum abi. Hislerimiz karşılıklı
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 09:10
[QUOTE=Goldfish59]Yumurtadan kesilir mi bilmem de yemden kesilmeyeceği açık. Dişiler biraz daha obur olur eyvallah da bu baya abartıyor. Yemlemeden 2 saat sonra bile su yüzeyinde yem arıyor.[/QUOTE]
Yem yiyen balıktan korkma, aman yesin..
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 13:34
Maaşallah nazar değmesin keyfleri oldukça yernide gözüküyor, çok güzel tür japonların var kıymetini bil, oldukçada sevimliler, havalandırmada çok iyi, hava taşından çok iyi çıkıyor. Sağlıklı günlerde besle.