1376 Litre Afrika İlangi Koyu Sakinleri
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=ysfcmbz]Vallahi mükemmel olmuş buğra.... Valla benim bile buralardan gelip göresim geldi... :D Allah nazarlardan saklasın. Maşallahhh.... Hemen bi nazarlık yapıştır bi tarafına akvaryumun... Çok güzel olmuş. Benim fikrim kaya yeterli gibi ama tankın büyük olmasından dolayı azmış gibi görünüyor... ;) Ama balıkların davranışına göre sen bilirisin işini buğra... Tekrar tebrik ederim... [/QUOTE]
Maşallah diyelim öncelikle, herşey çok güzel, ayrıca burda yaşıcak balıklar da çok şanslı. İleride büyük bir akvaryum kurup içinde rasboraların bir uçtan bir uca gezmelerini seyretmek istiyorum. Tabandada panda çöpçülerin tabi.
Sağlıklı balıklar dilerim.
[QUOTE=acemibalık]
Maşallah diyelim öncelikle, herşey çok güzel, ayrıca burda yaşıcak balıklar da çok şanslı. İleride büyük bir akvaryum kurup içinde rasboraların bir uçtan bir uca gezmelerini seyretmek istiyorum. Tabandada panda çöpçülerin tabi.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu tank tam Leptosoma,Kum kelebeği, tül yüzgeçliler,Microlepidotus gibi Tanganyikanın nadide güzel türleri için yapılmış sanki. Umarım bu türleride bir gün misafir eder.
Kısaca demem o ki daha iri kayaları kullanırsan daha doyurucu bir görüntü oluşacaktır. Keza anubias dışında soğan saz,amazon tavsiye ederim. Bitkili harika görünecektir.
Tebrikler. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
[QUOTE=Bursalı_adam]Buğra abi tankın çok güzel olmuş.Tanka çok emek harcandığı belli bu keratalarında yavrusunu gör inşallah.
sağlıklı balıklar dilerim.
[QUOTE=Serdar_84]Akvaryumunuz gerçekten çok harika olmuş. Sizi tebrik ederim.
Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]
[QUOTE=GÜVEN]Pravo Buğra, Kumlu ve taşlı olarak tankın harika görünüyor. Aslında Tankta ciddi miktarda kaya var. Ama tankın büyüklüğünde kaybolup gidiyorlar. Işıklandırma işin de bitince oturmuş bir suyla bir daha poz çek başka da çekme istemez. Hatta git burdan sen.
Heheh :)) Tamam özellikle bolca fotoğraflıyacağım Güven abi.Gidemem, günümün 5 saati forumda geçiyor.
Bu tank tam Leptosoma,Kum kelebeği, tül yüzgeçliler,Microlepidotus gibi Tanganyikanın nadide güzel türleri için yapılmış sanki. Umarım bu türleride bir gün misafir eder.
İnşallah bir gün neden olmasın
Kısaca demem o ki daha iri kayaları kullanırsan daha doyurucu bir görüntü oluşacaktır. Keza anubias dışında soğan saz,amazon tavsiye ederim. Bitkili harika görünecektir.
Bugün 3 iri kaya daha eklemeye siz değerli büyüklerimin önerisi üzerine karar verdim.Ayrıca 2 adet Anubias Broad Leaf yolda.Onlarla beraber kaya sayısını kısmi olarak azaltmayı düşünüyorum.Balıklarım çok kayalık ortamda kalsın ve korkak olmaya alışsın istemiyorum.Her korktuklarında kayaların arasına ve arkasına sığanacaklar, ama geniş bir yüzme alanı ile bana daha çok alışacaklardır diye düşünüyorum.
Tebrikler. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Allah razı olsun, çok çok teşekkürler..
[/QUOTE]
Unutmadan pistialarım nerde abi :))
Çok çok teşekkürler Murat abicim.Emeğin çok bu işte biliyorsun.Sıkılmadan bana uzun uzun bu mimariyi anlattığın için forum kanalı ile sana birkez daha teşekkür ederim.İnşallah tatil için buralara yolun düşerde karşısında oturup çay içeriz.
Sevgilerimle,
[QUOTE=PEKTASMURAT]
Buğra eline emeğine sağlık kardeşim, muhteşem gözüküyor. Fonuna bayıldım. Pvc sistemi de güzel kurmuşsun, harika olacak. Tamamlanmış halini merakla bekliyoruz.
[/QUOTE]Tankın genel görünümünü videoya çektim.Görüntü kalitesi pek güzel değil ama dizaynkonusunda fikir vericektir.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xf37uk_tankvideosu_animals[/VID]
[QUOTE=özkoçak]
Tek kelimeyle müthiş olmuş. Tebrik ederim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kardeşim tebrik ederim. Tek kelimeyle harika bir akvaryum olmuş. İnan bu akvaryum içinde olasım geldi. O kadar güzel ve o kadar güzel bir akvaryum olmuş ki kutlamadan geçemedim.
güzel yorumların için cok teşekkür ederim.İnşallah sanada kurarız böyle bir tank.Her zaman yanındayım biliyorsun.
[QUOTE=ori4248]
Kardeşim tebrik ederim. Tek kelimeyle harika bir akvaryum olmuş. İnan bu akvaryum içinde olasım geldi. O kadar güzel ve o kadar güzel bir akvaryum olmuş ki kutlamadan geçemedim.