140*55*60 Bugün sipariş verdim
Arkadaşlar bugün 462 lt lik bir tank siparişi verdim.Daha öncede bahsetmiştim bir kaç forumda,camcıya yaptırıyorum 140*55*60 ebatında olucak,yanlız şöle bişey var 10 mm cam kullanıcaklar ve dış tarafına aleminyum çerçeve yapılıcak,bu çerçevenin akvaryumu çok iyi tutacağını söledi camcı ayrıca içine kuşak atmaya gerek yok dedi ve garanti verdi,sizce bu ölçüde bir akvaryuma kuşak atmaya gerek yokmu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ekrem bey altdan köşegen mutlaka attırın hatda üstden bile kuşak attırsanız iyi olur çünkü yükseklik fazla ve basınç artacak. Hallta10-15 ytl fazla verin rodajda yaptırın! Akvaryumunuz güzel olacak büyük ihtimalle gönlünüzce kullanın. Sağlıklı balıklar.
Saygılar.
cam kalınlığın 1,2 veya 1,5 olmasını tavsiye derim ayrıva kuşak şart
atılması lazım.
Ne kadara yaptırıyorsunuz acaba öğrenebilirmiyim?
Saygılar
[/QUOTE]
Soruya soru ile cevap.
Cam kalınlığı iyi yeterli geleceğine inanıyorum.Ama kuşak attırmanız şart.
Fiyatını konuşmadım bakalım karşıma ne çıkıcak çok merak ediyorum,bitince resimleri paylaşıcam acaba kuşak sonradan atılırmı,yani ben oaraya gidince kendim istediğim gibi attırabilirmiyim.
O boyutta bir akvaruma şart.
Selamlar ;
Size birinci tavsiyem bu ölçülerde bir akvaryumu kesinlikle bir akvaryumcuya yaptırmanız.Yaptırdığınız kişiyi tanımıyorum ama bende bu camcı hakkında oluşan ilk kanı, kesinlikle akvaryum yapımını parça camlarını yapıştırmak zanneden bir kişi olduğu yönünde.Bu ölçülerde akvaryuma kuşak yaptırmadan olmaz.Ayrıca fiyatı hakkında konuşmadığınızıda belirtmişsiniz.İş yapılıp bittikten sonra itiraz hakkınızın kalmayacağını ve üzülenin siz olacağını hatırlatırım.Benim size tavsiyem ticari ilanlar kısmından akvaryum imalatı yapan kişiler ile bağlantı kurmanız ve akvaryumunuzu emin ellerde yaptırmanız.Sonradan çok üzülürsünüz ama iş işten geçer unutmayın.
Saygılarımla.