145*75*45 31adet F1 İlangi Yellow +29 Toplamda 60
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 13:49
Fotoğraf:
Boyut (cm):145*75*45
Kapasite (litre):500lt
shaqer 2011-12-30 02:10:10
Boyut (cm):145*75*45
Kapasite (litre):500lt
Canlılar: F1 İlangi Yellow
Malzemeler:300w ısıtıcı, hava motoru, dekoratif kayalar, 20kg kadar silis kum
Akvaryum Bakımı: Balıklar daha yeni bayramdan sonra haftada bir %25 su değişimi
Kullanılan Yemler: Tropical pul ve granur yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Yok
Malzemeler:300w ısıtıcı, hava motoru, dekoratif kayalar, 20kg kadar silis kum
Akvaryum Bakımı: Balıklar daha yeni bayramdan sonra haftada bir %25 su değişimi
Kullanılan Yemler: Tropical pul ve granur yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Yok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 14:50
31 adet ilangi maşallah diyorum. Tebrikler, yalnız kayaların ucları sivri gibi duruyo, şimdi değilde balıklar büyüdüğünde sıkıntı yaratabilir, ilangiler hiperaktif balıklar yaralanmalara neden olabilir.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 14:55
Hayırlı olsun akvaryumunuz ben balık göremedim yada çok küçükler. :) Yunus beyin dediği gibi ilerde kayalardan sıkıntı çıkabilir bence yuvarlak tip kayalardan tercih edin saygılarımla. Birde güzel arkafon süper olur. Kayıpsız güzel bir koloni kurmanız dileklerimle.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 15:06
Balıklarınız hayırlı olsun.Sağlıklı ve kayıpsız büyütmeniz dileğimle.
Tavsiye isterseniz,delikli kayaları çıkarın.İleride küçükken girdikleri kayanın deliklerine girmek isteyecekler ya da kovalamacadan saklanmak isteyecekler ama sıkışıp kayıp verebilirler,istemediğiniz durumlara düşmemek için bu tarz sivri,delikli kayaları kullanmayın.
Güzel hobiler,
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 17:06
Hayırlı olsun .İlk başta balıklar görememiştim dikkatlice bakınca 1-2 cm kadar olduklarını gördüm. Keşke silis kumla başlamasaydınız , troph için uygun değil.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 19:56
Balıklarınız hayırlı olsun.Sağlıklı ve kayıpsız büyütmeniz dileğimle.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 20:43
Yorumlarınız için teşekkür ederim inşallah kayıpsız büyürler kaya konusunu dikkate alıcam düz sivri olmayan kaya koyucam kaya sayısı ne kadar olmalı ? Kum olarak ne olabilir ?
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 20:48
Kayaları tamburlu taşlardan koya bılırsınız kum ıse mercan kırıgı derım.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 21:00
Emre,hayırlı olsun.Balık sayısı oldukça fazla ve güzel.Kum olarak hagen kalsiyumlu kum.Dolomit kumu gibi kumlar olsaydı çok iyi olacaktı.Yavruların gelişimi açısında kum etkili olacaktır.Yem çeşidini artırmalısınız.Tropheusların zeminin sağlam olması için ilk 1 ay veya 2 ay canlı yem artemia verebilirsiniz.Kayıpsız büyümeleri dileğiyle..
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 21:39
Argonit kum nasıl olur ph acısından ? Birde kumu değişmesi için suyun komple değişmesi gerekmiyor mu su tamamen değiştiğinde balıklardada stres yapmaz mı ?
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 12:02
Emre bey yavrularınız hayırlı olsun öncelikle. Kum değiştirmek için suyu komple değiştirmenize gerek yok. Aragonit kum gerçekten güzsel bir tercih olur. Ayrıca Ali Akgün abinin dediği gibi kayaları değiştirmenizde fayda var. Bunların yerine tanburlanmış kayalarla daha doğal bir dekor oluşturabilirsiniz. Sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 12:19
Kum direk bırakıldıgında akvaryumda bulanıklık oluyor sanırım ama zamanım olduğunda güzel kaya arayacagım öğrenciyim okul olduğu izin zaman bulup bir türlü bulamadım en kısa zamanda kaya sorununu çözeceğim.
Birde kum ne kumu ?
Birde kum ne kumu ?