150x70x65h mobilyalı akvaryum 3.sayfada yeni fotoğraflar eklendi
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 10:39
Murat bey tankınız hayırlı olsun.Maşallah çok güzel elinize emeğinize sağlık.Aydınlatmada yanlış görmüyorsam mavi ton lamba kullanmışınız,Tropheuslar bu ışık altında strese giriyorlar gün ışığı kullanmanızı tavsiye ederim.Sağlıklı balıklar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 13:40
Gerçekten en beğendiğim akvaryumlardan beyaz mobilyalı ve derinliği fazla. Hakikaten mükemmel olmuş :) Maşallahh..
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 14:17
Hayırlı uğurlu olsun Murat Bey ,çok güzel olmuş Maşallah..
150x55x55 Karma Amerikan
125x55x55 Geophagus İporagensis,Makav,Bgjd
105X55X55 Ateş kafa,teksas,midas yavrular
90x55x55 1E 2D Vieja Hartwegi
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2012 00:36
Tşkl ibrahim bey daha iyileri sizin olur inşallah
Tşkl uğur bey üstün bilgilerinize ihtiyacım var her zaman yorumlarınız bekliyorum saygılar.
Tşkl uğur bey üstün bilgilerinize ihtiyacım var her zaman yorumlarınız bekliyorum saygılar.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 21:38
Murat abi İlk dekorun sade ve şıklığını bu dizaynda pek bulamadım ben. fakat testiye benzeyen o 2 parçayı çıkartırsanız tanktan, hiç değilse daha doğal bir görünüm kazanır tank. Bu şekilde biraz yapay gösteriyor. Genelde tanklarda doğallığı ön plana çıkarmak çok daha güzel oluyor.
Saygılarımla, selamlar.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 23:39
MAŞŞALLAH akvaryumun çok güzel olmuş ama balıklar gözükmemiş ama o ölçülerde hemen boy lanırlar inşşallah kısa zamanda güzel bir koloni olıurlar
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 23:49
Murat Bey tebrik ederim gayet güzel bir akvaryum,balıklarınız boylandıkça daha yüksek seyir zevki verecektir.Maşaallah