16-17 YY Japon Samuray (3. Strafor Projem)
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 00:56
Herkese Selamlar
Uzun zaman sezon yoğunluğundan dolayı hobi olayına vakit ayıramıyorum. Sabırsızlıkla eylül ayını bekliyorum.
Yeni bir çalışma daha bitirdim ancak bu sefer akvaryum yapmadım. Strafor ile neler yapabilir onu deniyorum. Arka Fon çalışması yapan arkadaşlara fikir olabileceğine inandiğim için sizler ile paylaşmak istedim.
caykooo 2011-07-30 01:00:35
Uzun zaman sezon yoğunluğundan dolayı hobi olayına vakit ayıramıyorum. Sabırsızlıkla eylül ayını bekliyorum.
Yeni bir çalışma daha bitirdim ancak bu sefer akvaryum yapmadım. Strafor ile neler yapabilir onu deniyorum. Arka Fon çalışması yapan arkadaşlara fikir olabileceğine inandiğim için sizler ile paylaşmak istedim.
Buyrun Videosu
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=pcSgAKuJzaA[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 01:31
[QUOTE=caykooo] Eylül ayını bekliyorum İnşallah büyük bir çalışmaya başlayacağım. [/QUOTE]
abi 10 numara olmus yetenklerin ve tabiki hayal gücün süper buarada sözunu unutma ben acemice bir çalısma yaptım onu göstercem senden biraz biseyler kaparak ve bugun bitti :-) ama acemi bir sey oldu neyse :-) ferdiaslan 2011-07-30 01:32:24
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 01:52
Gene harikalar yaratmışsın kardeşim , seni en içten dileklerimle tebrik ediyorum . Lütfen durma sürekli böyle sıradışı eserlerinle bizleri kendine hayran bırak...
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 02:16
Gerçekten mükemmel..Ama kafama takılan bişey var, o bakır teller ne derece sağlıklı? İçinde canlı olacakmı bilmiyorum ama genel bir bilgi olarak sordum.. Ağaç dekorunda gerçekten çok işe yaramış da o teller... cokmutlu 2011-07-30 13:38:09
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 02:27
Çok büyük bir sabır ve el becerisi isteyen bir çalışma gerçekten çok harika olmuş,ellerinize sağlık,bu tür çalışmaların devamını bekliyoruz...
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 02:30
[QUOTE=cokmutlu]Gerçekten mükemmel..ama kafama takılan bişey var, o bakır teller n derece sağlıklı? İçinde canlı olacakmı bilmiyorum ama genel bir bilgi olarak sordum.. Ağaç dekorunda gerçekten çok işe yaramış da o teller... [/QUOTE]
shedy 2011-07-30 02:30:25
Akvaryum içerisinde kullanılmadıgı sürece bakır sorun olmaz. Akvaryumda kullanılmamalı ama...
Bu sadece görsellik açısından kullanıldııg için gayet pratik ve kullanışlı bir yöntem olmuş.
Ama öğrenmek istedigim birşey var telleri derz ile karışmış boya ilemi o hale getirdiniz yoksa derz sonra boyamı kullandınız ?
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 02:51
Altta ufak hawuz gibi bir bolme olsa rahatca beta bakılabilir yada bir japon ama gercekten ellerine saglik yeminle hayranlikla izliyorum ya bende yapmaya calisacam en yakın zamanda yardimlarin için tekrardan tesekkur ederim ellerine saglikk yeni calismalarinda kolay gelsin
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 10:09
[QUOTE=shedy]
[QUOTE=cokmutlu]Gerçekten mükemmel..ama kafama takılan bişey var, o bakır teller n derece sağlıklı? İçinde canlı olacakmı bilmiyorum ama genel bir bilgi olarak sordum.. Ağaç dekorunda gerçekten çok işe yaramış da o teller... [/QUOTE]
Akvaryum içerisinde kullanılmadıgı sürece bakır sorun olmaz. Akvaryumda kullanılmamalı ama...
Bu sadece görsellik açısından kullanıldııg için gayet pratik ve kullanışlı bir yöntem olmuş.
Ama öğrenmek istedigim birşey var telleri derz ile karışmış boya ilemi o hale getirdiniz yoksa derz sonra boyamı kullandınız ?
[/QUOTE]
Derze boya karıştırdım Çünkü daha pratik oluyor :)