160 lt malawi akvaryumum
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2007 13:02
Arkadaşlar fotoğraf kötü biliyorum ama yakında yeni ve kaliteli fotoğraflar ekleyeceğim. Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Boyut (cm): 100*35*45
Kapasite (litre):160 lt
Canlılar: sarı prenses,kenyi,mavi imparator,elangatus
Malzemeler: Atman CF-600 DIŞ Filtre,iç filtre, ısıtıcı,midye kırığı,doğadan topladığım kayalar.
Akvaryum Bakımı: Haftalık % 20 su değişimi ve dip çekimi.
Kullanılan Yemler: Sera granugreen,Sera granured,Sera Flora,otto ve çeşitli dondurulmuş yemler.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Malzemeler: Atman CF-600 DIŞ Filtre,iç filtre, ısıtıcı,midye kırığı,doğadan topladığım kayalar.
Akvaryum Bakımı: Haftalık % 20 su değişimi ve dip çekimi.
Kullanılan Yemler: Sera granugreen,Sera granured,Sera Flora,otto ve çeşitli dondurulmuş yemler.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2007 13:06
Rıdvan bey,
Resim pek net değil ama,sarı prensesleriniz için kayaları arttırmanıda yarar var.Emeğinize sağlık.
Saygılar,sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2007 13:09
Akvaryumunuz güzel, tebrikler. Kumları biraz arkaya alırsanız akvaryumunuz görünür. Kaya seçimi güzel.
Sağlıklı balıklar...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2007 13:16
[QUOTE=DoGaN] Rıdvan bey,
Resim pek net değil ama,sarı prensesleriniz için kayaları arttırmanıda yarar var.Emeğinize sağlık.
Saygılar,sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]
Doğan bey ilerde kayaları arttırmayı ve dizaynını değiştirmeyi düşünüyorum. Şu aralar evi taşıma durumu var onun için şimdilik böyle idare etsinler. Aslında kayalar arka taraftada mevcut resimde görünmüyor.
Yorumunuz için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2007 13:18
[QUOTE=batuhanbayram]
Akvaryumunuz güzel, tebrikler. Kumları biraz arkaya alırsanız akvaryumunuz görünür. Kaya seçimi güzel.
Sağlıklı balıklar...[/QUOTE]Batuhan bey öncelikler yorumunuz için teşekkürler. Valla o kumları ben arka tarafa çekmekten bıktım, onlar ön tarafa yığmaktan bıkmıyorlar.
Saygılar.