160 Lt Malawi Akvaryumum (Resimler düzenlendi)
Fotoğraf:Boyut (cm): 100*35*45
Kapasite (litre): 160 lt
Canlılar: Sarı prenses, Mavi prenses, Demassoni, Snow prenses, Acei, Cüce Vatoz.
Malzemeler: Atman cf 600 dış filtre, İç filtre, Isıtıcı, Midye kırığı, Doğadan topladığım kayalar.
Akvaryum Bakımı: Haftalık % 20 su değişimi.
Kullanılan Yemler: Sera Granugreen, Sera Granured, Sera Flora, Sera Vipagran, Tetra Vagatable, Trapical Daphina
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Yok.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba Rıdvan Abi;
Akvaryumun gerçekten çok güzel, çok hoşuma gitti.Tek kelimeyle harika.Sağlıklı balıklar ve bol yavrulu günler dilerim. Saygılarımla.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba Rıdvan Abi;
Akvaryumun gerçekten çok güzel, çok hoşuma gitti.Tek kelimeyle harika.Sağlıklı balıklar ve bol yavrulu günler dilerim. Saygılarımla.[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar resimleri düzenledim, görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Saygılar,Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok güzel bir Mbuna tankı olmuş Rıdvan Bey, emeğinize sağlık. Acaba akvaryumunuzda çatışma oluyor mu? Bir de balıklarınızı beslerken demasoni gibi otçul ağırlıklı beslenen türler bu konuda sorun çıkarıyor mu?
Saygılar...
Çok güzel bir Mbuna tankı olmuş Rıdvan Bey, emeğinize sağlık. Acaba akvaryumunuzda çatışma oluyor mu? Bir de balıklarınızı beslerken demasoni gibi otçul ağırlıklı beslenen türler bu konuda sorun çıkarıyor mu?
Saygılar...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hakikaten çok güzel bir akvaryum.O taşlardan bende arıyorum ama bulamıyorum.Malawi akvaryumlarında çok güzel duruyolar.Balıklarınızında formları güzel.Demosoniniz çok hoşuma gitti.Sağlıklı balıklar beslemeniz dileğiyle...
Hakikaten çok güzel bir akvaryum.O taşlardan bende arıyorum ama bulamıyorum.Malawi akvaryumlarında çok güzel duruyolar.Balıklarınızında formları güzel.Demosoniniz çok hoşuma gitti.Sağlıklı balıklar beslemeniz dileğiyle...
[/QUOTE] V.I.P Yorumun için teşekkürler, Taşlardan benim köyde dolu var bu yönden şanslıyım galiba. Bu yakınlarda akvaryumda kayaları arttırmayı düşünüyorum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Saygılar.