170-45-58 Frontoza Brundi Yeni Dekor
Fotoğraf:[VID]http://www.dailymotion.com/video/x11s1w3_170-45-58_animals[/VID]
[VID]http://www.dailymotion.com/video/x12gjxa_170-45-58-yeni-dekor_animals[/VID]
Boyut (cm):170-45-58
Kapasite (litre):443
Canlılar:2e 5d Frontoza Bruındi 2e leleupi
Malzemeler:2217 eheim,40 kilo kum ,25 kilo kaya
Akvaryum Bakımı:haftada 1 50 litre dip çekimiyle beraber su değişimi
Kullanılan Yemler:Daininchi xl pro,ultima krill,color fx,color supreme,New life spectrum thera A+,sera flora ,sera tabs,tetra diskus,haftada 1 hamsi karidesli ev yapımı yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
Ben bu balıklara hastayım.Bazen kafamı çok bozuyorlar hepinizi satıcam diyorum ama sonra sinirim geçiyor.Bence beslenmesi çok zevkli bir balık.Yorumlarınızı bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İnanın burda ne demek istediğinizi anlamadım?
[QUOTE=tiger084]Saloun Ekrem Bey bu balıklara bulaşan bence bir daha zor kurtulur.Brundi olmaz da moba olur kapamba olur vs. ama bu heybetten vazgeçmek zor bence.
Bekir Bey demek istediğim şuki bu balıkların en çok sikayet alan kısımları yemi az yiyor gibi görünmeleri,fazla saklanmaları , yavaş hareket etmeleri,zor yavru vermeleri vs. severek alanlar bile bu şikayetlerden dolayı belirli süre sonra sıkılıyorlar.Ama herkezin yiyeceği yemek kapasiztesi belirlidir değil mi ya da herkez her yemeği sevmez birde küçükken nasıl alışırsanız öyle gider yeme düzeniniz.Bu balıklarda da aynı durum çok atarsanız yemi sonra geri toplamak zorunda kalırsınız,küçükken karides,somon,hamsi vs. gibi canlı yeme alışık değilse damızlık olduklarında da yemiyeceklerdir.En çok tavsiye edilen aç bırakın öyle verin ki bu bence hem birnevi işkence hemde balık birkaç tane ağzına alıp gerisini gene yemiyecektir.Ben bunu sizi 1 gün aç bırakıp sonra arkasından kebap verseler herhalde çok iyi beslenmiş olmazsınız.
[QUOTE=tanganikantalya] Behçet bey tankınız hoş olmuş evet gerçekten frontoza beslemek bir tutkudur sağlıkla beslemeniz dileğimle kolay gelsin.[/QUOTE] Saolun teşekkürler.Aynen öyle valla insan bir bulaştığında o heybetli yapıdan vazgeçemiyor.Bende tankı beğendim ama biraz klasik oldu başka da yapılmıyor sıkıntı oluyor kayalardan yapıyorsun mağara deviriyorlar,kayaları da yapıştırmak istemiyorum silikonla felan belkide tutmaz ya onu da bilmiyorum son zamanlarda 1-1,5 saatte dekor yerle bir oluyordu dedim akvaryumun başına birşey gelmeden saksıya dönim :) Kısmet bakalım böyle de kalır herhalde ilerde nasip olurda ya moba ya da kapamba ya dönünceye kadar.