1700 GALONLUK AKVARYUM YAPIMI
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 20:51
Yabancı bir siteyi gezerken gördüğüm bir "Do-it-yourself" yapımı. Gerçekten çok hoşuma gitti.(tabi sadece fotoğraflarına bakarak anlamaya çalıştım)
akvaryum_esk 2007-08-30 20:56:58
Az buçuk ingilizcem de olsa 10 sayfayı anlamaya yetmiyor tabi. Yalnız nasıl tahtalar üzerine oturttuklarını anlayamadım. Buyrun size link.
Umarım beğenirsiniz, Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 21:06
Kerem Bey , epoksi ile kaplanmış kontraplakların üzerine oturtmuşlar .Bunu yapmasının iki sebebi var , birincisi gün gelir evi satarsa diye akvaryumu yerinden çıkarıp taşınabilir biçimde yapmak istemiş , ikincisi tanka destek olsun basınca dayanabilsin diye düşünmüş .Anlamadığınız yeri sayfa ve paragraf belirterek sorarsanız yardımcı olurum .
İlginç bir tank , teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 21:26
[QUOTE=Euph]Kerem Bey , epoksi ile kaplanmış kontraplakların üzerine oturtmuşlar .Bunu yapmasının iki sebebi var , birincisi gün gelir evi satarsa diye akvaryumu yerinden çıkarıp taşınabilir biçimde yapmak istemiş , ikincisi tanka destek olsun basınca dayanabilsin diye düşünmüş .Anlamadığınız yeri sayfa ve paragraf belirterek sorarsanız yardımcı olurum .
İlginç bir tank , teşekkürler.
[/QUOTE]
Açıklamanız için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2007 23:47
Zaten bu salvatori salvatore salvador isimli insanların hepsi zengin oluyor ben de anlamadım.Ama müthiş bir akvaryum.Düşünsenize malawi cichlidlerinizle beraber yüzdüğünüzü suyun içinde yemlediğinizi ne güzel olurdu.Kepçeye gerek yok.İçine atla balığı yakala :) Güzel bir paylaşım.Teşekkürler.
Rapresident 2007-08-30 23:48:12
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2007 01:55
Ne kadara mal olmuş bir tanede ben yapayım :D
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2007 11:25
[QUOTE=samsunlu55]Ne kadara mal olmuş bir tanede ben yapayım :D[/QUOTE]
akvaryum_esk 2007-08-31 11:25:33
Pek ucuz olduğunu sanmıyorum.