170x70hx50 Tropheus Bemba son resim 16da
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2010 12:25
Akvaryum bu haliyle harika olmuş. Ama belki de taşları sağ ve sol tarakta toplayarak ortayı da yüzme alanı olarak da açabilirdiniz. Tekrar söylemeliyim ki, bu halide çok iyi...
Tebrikler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2010 11:56
[QUOTE=Bf220]İskender Bey öncelikle tebrik ederim akvaryumunuza bayıldım çok güzel olmuş. bu taşları nereden aldınız ne kadara aldınız vs vs, taşlar hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim.. [/QUOTE]
[QUOTE=RoTT] İskender bey artık görmek istiyoruz balıkları [/QUOTE]
İskender Türk 2010-03-04 12:02:06
[QUOTE=eseryelkenci]Akvaryum bu haliyle harika olmuş. Ama belki de taşları sağ ve sol tarakta toplayarak ortayı da yüzme alanı olarak da açabilirdiniz. Tekrar söylemeliyim ki, bu halide çok iyi...
Buğra Bey teşekkür ederim..
Aklımdaki taşları almaya giderken bu taşları tesadüfen gördüm ve topladım gerçekten mükemmel görüntüleri var,iyiki görmüşüm diyorum..Saygılar
[QUOTE=RoTT] İskender bey artık görmek istiyoruz balıkları [/QUOTE]
Volkan Bey Şuan 15 adet 2cm civarında Tropheus Bemba koydum akvaryuma fakat bir türlü güzel resim çekemedim daha doğrusu çekmek istemedim suyum tam berraklaşmadı bi sıkıntı var nedense toz bulutunu bir türlü gideremedim o yüzden yani ama en kısa zamanda resim koyacağım..Saygılar
[QUOTE=eseryelkenci]Akvaryum bu haliyle harika olmuş. Ama belki de taşları sağ ve sol tarakta toplayarak ortayı da yüzme alanı olarak da açabilirdiniz. Tekrar söylemeliyim ki, bu halide çok iyi...
Tebrikler...
[/QUOTE]
Eser Bey teşekkür ederim yorumunuz ve fikriniz için.Akvaryumun yüksekliği 70 cm müdahale gerçekten çok zor artık şu saatten sonra taşları yerinden oynatmam çok zor,balıkların yüzme alanı yükseklikten dolayı zaten fazla o yüzden sıkıntı yok 15 balık sanki okyanustaymış gibi çok küçükler 2 cm civarındalar.Saygılar
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 16:36
Akvaryum tek kelime ile mükemmel. İçine Tropheusun çok sevilen İLANGİ - KASAKALAWE - RED RAİNBOW KASANGA gibi türlerden birini koysanız bence daha mükemmel olur. Emeğinize sağlık
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2010 21:48
Akvaryum tek kelime ile mükemmel. İçine Tropheusun çok sevilen İLANGİ - KASAKALAWE - RED RAİNBOW KASANGA gibi türlerden birini koysanız bence daha mükemmel olur. Emeğinize sağlık[/QUOTE]
[/IMG]İskender Türk 2010-03-09 22:38:33
Evet dediğiniz türler geçekten çok kaliteli ve güzel aynı zamanda maliyetli türler ama ben ilk etapta Bemba türüyle başladım inşallah ilerde diğer türler de nasip olur..
İşte canlıların ilk görüntüleri..
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 22:25
İskender bey,balıklarınız hayırlı olsun,henüz çok ufaklar ama bu boyda tablet yemeleri bile çok hoş,bence yavru alıp bol miktarda almak çok dogru olur bıcır bıcır gezer keratalar :))
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2010 23:35
Çok güzel bir tank, çok güzel bir dekor, çok güzel bir tür; sonuç : ÇOK GÜZEL
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 01:39
Akvaryumunuz harika ama bu akvaryuma biraz yeşillik şart ...
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 19:12
[QUOTE=ERKAN EFE]İskender bey,balıklarınız hayırlı olsun,henüz çok ufaklar ama bu boyda tablet yemeleri bile çok hoş,bence yavru alıp bol miktarda almak çok dogru olur bıcır bıcır gezer keratalar :))[/QUOTE]
Teşekkür ederim Erkan Bey...
Resimdekiler 15 adet 2-2,5 cm, Dün Akşam 20 tane 4-5 cm Bemba geldi toplam 35 adet oldu.
Akvaryum yeni yeni şenlendmeye başladı dediğiniz gibi bıcır bıcır oldu. 15 adet daha alıp 50ye tamamlamak istiyorum...Karışık beslemek istiyordum ama artık tek tür bemba yapmaya karar verdim.
Belki 15 adet Dubaisi de olabilir..Saygılar
Teşekkür ederim Erkan Bey...
Resimdekiler 15 adet 2-2,5 cm, Dün Akşam 20 tane 4-5 cm Bemba geldi toplam 35 adet oldu.
Akvaryum yeni yeni şenlendmeye başladı dediğiniz gibi bıcır bıcır oldu. 15 adet daha alıp 50ye tamamlamak istiyorum...Karışık beslemek istiyordum ama artık tek tür bemba yapmaya karar verdim.
Belki 15 adet Dubaisi de olabilir..Saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 22:36
Maşallah bıcırlara çok sevimli görünüyorlar.İskender bey size tavsiyem bir kaç kök Cripto veya Anubias eklemeniz.Bu tankınıza daha güzel bir görünüm kazandıracaktır.
Saygılar,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2010 23:00
Tebrikler iskender bey akvaryumunuz canlı yok haliyle güzelmiş,balıklarınız gelince dahada güzelleşmiş.sağlıklı bir şekilde büyütmeniz dileğiyle saygılar.