170*70*70 Yeni yapılan akvaryumum :)
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 17:57
kaç para tuttu abıcım bu akvaryum sana?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 05:13
Fatih Bey çok güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim. Bu boyutta bir akvaryumda bir çok türü çok sağlıklı bir şekilde besleyebilirsiniz.
İzninizle konuyu akvaryum tanıtımları bölümüne taşıyorum.
Not:Arkadaşlar fiyat sorularını lütfen özelden soralım
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2013 20:10
Fatih Bey , akvaryumunuz ve setiniz çok güzel. Ayrıca benim içinde sizin konunuzun ayrıca önemi var nedeni ise şuan Ertan Ustamızın akvaryumumu yapıyor olması :) Haftasonu geliyor inşallah Ertan Ustama selamlar Godlessturtle 2013-12-03 20:12:09
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2013 21:07
[QUOTE=omardaing]Fatih Bey çok güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim. Bu boyutta bir akvaryumda bir çok türü çok sağlıklı bir şekilde besleyebilirsiniz.
[QUOTE=Godlessturtle]Fatih Bey , akvaryumunuz ve setiniz çok güzel. Ayrıca benim içinde sizin konunuzun ayrıca önemi var nedeni ise şuan Ertan Ustamızın akvaryumumu yapıyor olması :) Haftasonu geliyor inşallah Ertan Ustama selamlar [/QUOTE]
İzninizle konuyu akvaryum tanıtımları bölümüne taşıyorum.
Not:Arkadaşlar fiyat sorularını lütfen özelden soralım
[/QUOTE]
Tabi ömer bey yanlış bir yere açmışım sanırım.
[QUOTE=Godlessturtle]Fatih Bey , akvaryumunuz ve setiniz çok güzel. Ayrıca benim içinde sizin konunuzun ayrıca önemi var nedeni ise şuan Ertan Ustamızın akvaryumumu yapıyor olması :) Haftasonu geliyor inşallah Ertan Ustama selamlar [/QUOTE]
İşini bilen,iyi ustalardır. Ama çayı eksik etme. İşin sırrı silikonda değil,çaydadır
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 16:24
her yerde ertan abi var akvaryum yapımında imalat34 tek gecerim akvaryum yapımı olarak
akvaryumun hayırlı olsun faih bey
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 16:56
konuda bahsi geçen akvaryumu satmış arkadaşımız. sanırım ilerleyen sayfaları çoğu kişi okumuyor :). set olan da güzel olmuş. Hayırlısı olsun.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 17:53
:) Evet arkadaşlar o akvaryumu satmak zorunda kaldım. Yerine set yaptırdım. Karides,bitki ve balık. Herşey var yani :)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2015 14:33
fatih bey akvaryumu kaca sattınız
bende yeni akvaryum yaptıracagım sizin ölçülerde